Семимісячна волинянка з багатодітної родини потребує допомоги. ФОТО

Семимісячна волинянка з багатодітної родини потребує допомоги. ФОТО
Маленька дівчинка, якій трошки більше 6-ти місяців змушена відстоювати своє право на життя і боротися за кожен новий день.

Вона постійно знаходиться в лікарні. Прийом ліків – це для неї уже звична процедура, а лікарня стала рідним домом, повідомляє прес-служба ВОГО "Фундація розвитку громад".

Дівчинка навіть пройшла три із шести необхідних блоків хіміотерапії. Однак курс лікування продовжується… Антонець Тетяні було поставлено страшний діагноз – вроджена гостра мієлоїдна лейкемія.

Тож з першого подиху вона уже була в постійній небезпеці. Тривале та дороговартісне лікування наразі дало свої шанси. Зараз дівчинка у стадії ремісії, тож має усі шанси на одужання. Однак для цього необхідно пройти не менш складний шлях, адже лікування продовжується.

Матір хворої наразі в декретній відпустці, весь свій час вона проводить в лікарні з донькою.

Батько намагається заробити такі необхідні кошти. Однак його зарплата складає близько 2000 гривень, чого ледь вистачає на прожиття сім’ї з п’яти осіб (крім Тетяни є ще двоє дітей). Аби дівчинка змогла жити, їй необхідно пройти чималий курс лікування за кордоном, вартість, якого орієнтовно складає 110 000 євро. Коштів у сім’ї немає, тож збираємо всім світом! Ми дійсно віримо, що зможемо допомогти малечі, адже шанс на її щасливе життя може дати кожен!

Банківські реквізити для пожертв: р/р 26009055504051, «ПАТ КБ Приватбанк», МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Призначення платежів: «На лікування Антонець Тетяни».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте номер рахунку для переведення грошей з закордону. Дякую. Можна на FB.
Відповісти
Останні новини
Семимісячна волинянка з багатодітної родини потребує допомоги. ФОТО
04 листопад, 2015, 19:21