«Спочатку - альтернатива, а потім вже - перенесення Центрального ринку», - Олександр Товстенюк*

«Спочатку - альтернатива, а потім вже - перенесення Центрального ринку», - Олександр Товстенюк*
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк повідомив, що у його передвиборчій програмі немає жодного слова про ліквідацію ринку.

Про це Олександр Товстенюк заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

«Немає у нашій програмі жодного слова про ліквідацію ринку. Перенесення – так. А це - різні речі. Звертаюся і до підприємців, і до продавців, які там працюють – буде запропонований варіант нового, сучасного, європейського ринку, який відповідатиме усім санітарно-гігієнічним нормам, де працювати буде комфортно кожному. І підприємці матимуть першочергове право оренди. А на місці ринку буде вишукана міська ратуша. Тобто, спочатку - альтернатива, а потім вже - перенесення ринку», - запевнив Товстенюк.

«Це буде цікавий інвестиційний проект. Але не може бути так, що кошти, які сплачують підприємці, осідають в кишенях облспоживспілки, а в бюджет міста нічого не потрапляє. З двох ринків Луцька у рік в міський бюджет могло б додатково надходити близько 40 мільйонів гривень. От, у мене запитують, де я буду брати кошти на розвиток міста?! Ось там, зокрема, і буду брати», - заявив кандидат на посаду мера Луцька Олександр Товстенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це правильно. Зараз всі говорять про перенесення Центрального ринку, збирають підписи, а куди переносити? А як же сотні робочих місць для підприємців? Про це повинен думати насамперед міський голова
Відповісти
Цікаво,яка оренда буде?
Відповісти
Цікаво,скільки коштуватиме оренда?
Відповісти
Товстенюк гарантує кожному з двох тисяч підприємців Центрального ринку бутіки? Тоді мені - в найкращому місці. Саме мені, а не наближеним до Товстенюка чи директора нового ринку особам. І без хабаря, бо я особисто йду в Європу і хабарі не даю принципово.
І розміром не 20 метрів квадратних, а п'ять, бо більшу площу я не "потягну" фінансово.
І да, оренда квадратного метра площі має бути не такою, як у Юванті чи Порт-Сіті, а такою, яка вона є на Центральному ринку - 60 гривень за метр квадратний.
Відповісти
Ото замість ратуші побудуйте в Луцьку училище народних промислів і ремесел та фабрику сувенірів з бурштину, а жіночки передпенсійного віку залюбки підуть туди вчитись і працювати в теплі.
Відповісти
Останні новини
«Спочатку - альтернатива, а потім вже - перенесення Центрального ринку», - Олександр Товстенюк*
10 листопад, 2015, 17:25