Ковельчани обурені виглядом стенду пам’яті «Небесній Сотні». ФОТО

Ковельчани обурені виглядом стенду пам’яті «Небесній Сотні». ФОТО
Зовнішній вигляд стенду пам’яті загиблих за Україну патріотів – «Небесна Сотня. Герої не вмирають!», який місцева влада встановила біля одного з кафе Ковеля минулого року, викликає справедливі нарікання з боку ковельчан.

Про це пише Kowel.com.ua.

«Ходжу понад цим стендом біля «Казки»… Чи то його собаки обдерли, чи то вітер… Стенд порваний, відривається. Невже ніхто не бачить?! Я вже телефонувала і в міську раду, і просила інших активістів звернути на це увагу, поладнати полотно з портретами героїв, які поклали своє життя на вівтар свободи, незалежності та соборності України. Чи ми не люди?» – дивується у розмові з журналістами ковельчанка Ірина.

Вперше стенд з’явився в лютому 2014 року напроти Ковельської міської ради. За ініціативи громадської організації «Майдан гідності» та інших городян було здійснено його реконструкцію. За кошти підприємців полотно обрамили в металевий каркас, після чого повернули назад – на площу «Героїв Майдану», але невдовзі міське керівництво розпорядилося перенести подалі від «Білого» дому.

Впродовж двох останніх років на пам’яті героїв «Небесної Сотні» у Ковелі піарилося чимало ковельчан – одні, аби втриматися при владі, інші – щоб до неї «дорватися».

«Майдан триває!» – щось подібне виголошував на першій сесії міської ради градоначальник Олег Кіндер.

Важко не погодитися з Олегом Олексійовичем, пригадуючи, як він разом із своїм найближчим владним оточенням стояв навколішках, вшановуючи пам’ять героїв. А тепер нікому нема діла до пошматованого стенду полеглим патріотам!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто ЖАХ!
Відповісти
Приідьте до Володимира і подивіться на стенд загиблих за Украіну .
Відповісти
А що з ним???????
Відповісти
А кому зараз вже потрібно пам'ятати проце гарматне м'ясо? Вони свою справу вже зробили: допомогли вдертися на трон замість банди Янека банді Бені Коломойського і Пороха, громадянську війну в Україні організували (щоб Бені і Пороху красти було зручніше і було на що списувати дерибан бюджету). Так що, все логічно, нафіг вони кому вже потрібні?
Відповісти
Останні новини
Ковельчани обурені виглядом стенду пам’яті «Небесній Сотні». ФОТО
17 листопад, 2015, 12:59