Мусульманин у Парижі вразив перехожих. ВІДЕО

Мусульманин у Парижі вразив перехожих. ВІДЕО
У Парижі на площі Республіки чоловік влаштував вражаючу акцію, яка розчулила перехожих.

Активіст зав'язав собі очі та поклав біля себе таблички із написами: "Я – мусульманин. Але мені сказали, що я терорист. Я довіряю тобі, а ти мені довіряєш? Якщо довіряєш – обійми", пише ТСН.

Десятки парижан обіймали хлопця, деякі навіть плакали. Акція стала реакцією на страх перед мусульманами через трагічні події 13 листопада у Парижі, коли терористи розстріляли та вбили більше ста людей.

Після обіймів з місцевими мешканцями, хлопець зняв пов'язку та звернувся до натовпу. "Я хотів би подякувати усім, хто обняв мене. Я зробив це, щоб звернутися до кожного. Я - мусульманин, але це не робить мене терористом. Я ніколи нікого не вбивав. Я дуже співчуваю сім'ям загиблих. І я хочу сказати, що мусульманин – це не обов'язково терорист. Терорист – це людина, яка вбиває інших. Мусульманин ніколи такого не зробить – наша релігія цього не дозволяє".

Відео із яскравою та емоційною акцією швидко набирає популярності у Мережі, оскільки лише за кілька днів у Facebook її переглянули більше 15 мільйонів разів.
BLINDFOLD MUSLIM HUG

"Hug me if you trust me, I'm told I'm a terrorist", –Muslim man opens his arms to Parisians#Paris #PlacedelaRepublique #ParisAttacks #Islamophobia #MuslimsAreNotTerrorists

Posted by In the NOW on 16 ноября 2015 г.


Нагадаємо, 13 листопада в Парижі відбулася серія терактів. Жертвами нападів стали щонайменше 129 осіб. Терористи влаштували кілька перестрілок в різних частинах міста, здійснили три вибухи біля футбольного стадіону, а також захопили заручників в концертному залі. Вісьмох терористів силовикам вдалося ліквідувати.

За офіційними даними французької прокуратури, у нападах на Париж брали участь 8 осіб, які були знищені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а з ЛДНР ніхто таку акцію провести не хоче? обіймали б йіх чи ні?
Відповісти
Останні новини
Мусульманин у Парижі вразив перехожих. ВІДЕО
19 листопад, 2015, 23:03