«Волиньбаскет-WOG» переміг київський «ІНФІЗ»

«Волиньбаскет-WOG» переміг київський «ІНФІЗ»
Волинські баскетболісти в домашньому матчі "вирвали" перемогу.

Про це йдеться на сайті Volynsport

Гра відбулась 9 грудня, а почалося протистояння якось надто "ніжно" як для сусідів по турнірній таблиці. Команди вивчали одна одну та намагалися "намацати" слабкі місця в обороні. Спочатку гості спробували відірватися, але перевага під щитом далася взнаки, тому наставник киян змушений був брати тайм-аут при рахунку 10:4.

І ця хвилина фантастично остудила гру – тривалий час команди кидали мимо. Під завісу чверті суперники трохи розкидались, однак все одно результативність (при такій великій кількості кидків) бажала бути кращою – 20:14.

Другу 10-хвилинку знову активніше почали гравці «ІНФІЗу», і від скорочення рахунку господарів рятувало тільки те, що з дальньої у гостей поки не йшло. Проте у «Волиньбаскета» взагалі розклеїлось, і на табло загорілися тривожні 20:21. Настала черга брати перерву вже тренеру лучан.

Волиняни продовжували раз-по-раз пропускати стрімкі проходи, в яких особливо відзначався Андрій Лебедінцев. Самі ж господарі вперто шукали щастя в триочкових, які в другій чверті відверто не летіли.

Катастрофічний для БК «Волиньбаскет-WOG» відрізок 12:21, і, як підсумок, – на велику перерву команди пішли з результатом 32:35.

У третій чверті «ІНФІЗ» ще більше почав нарощувати перевагу, й вона сягнула дванадцяти пунктів – 39:51. У ці хвилини «Волиньбаскет-WOG» мало був схожий на себе, вочевидь, давала про себе знати втома після переїзду Черкаси-Миколаїв. А кияни навпаки – бігли дуже легко. Така різниця в швидкостях призвела до восьмиочкового гандикапу для гостей перед четвертою чвертю – 49:57.

Четверта 10-хвилинка інтригу то дарувала, то хоронила. Але підтримка глядачів змусила господарів таки зібрати сили в кулак і закрутити темп. І вже за 6:34 до кінця засвітилися оптимістичні для луцьких уболівальників 61:62. І тут, нарешті, прорвало з дальньої дистанції Полюляка, Коровякова та Рудакова. Під щитами видав кращий матч сезону Швагринський, який навіть забивав цього вечора 2+1.

Вже за 5:35 до сирени табло показувало 67:62 на користь БК «Волиньбаскет-WOG», а за 2:21 - 74:67. Запахло черговим камбеком, але відмінна гра у захисті господарів таки допомогла втримати другу поспіль перемогу – 76:72.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет-WOG» переміг київський «ІНФІЗ»
10 грудень, 2015, 14:10