Кілька слів щодо «обшукового скандалу», - Володимир Пащенко

Кілька слів щодо «обшукового скандалу», - Володимир Пащенко
Оскільки до «розкручування» теми інциденту, який мав місце у приміщенні Волинської обласної ради 8 грудня, долучилося і інтернет-видання ВолиньPost, вважаю за доцільне зараз, коли вляглися емоції, сказати кілька слів і розставити кілька акцентів.

1. Ситуація засвідчила, що журналісти – то сила, яка здатна згуртовуватися і відстоювати власні інтереси. Попри будь-які звинувачення у недолугості і відсутності професійної взаємоповаги. І це радує.

Окремо дякую Волинській медіа-профспілці – за принципову і однозначну позицію.

2. Вважаю, що ситуація в якийсь момент вийшла з-під контролю, через що новообраному голові облради Ігорю Палиці не зовсім заслужено дісталося звинувачень у ворожому ставленні до представників медіа. Прошу до цього поставитися з розумінням: такі реалії публічної посади, якою є крісло голови облради. Впевнений, що заходи для посилення безпеки в приміщенні облради – слушні. Утім, очевидно, що спочатку усе «гладко» не буває.

3. Перепрошуючи у Ігоря Палиці за надмірний ажіотаж та упереджені акценти, водночас нагадаю: громадськість і журналісти все ще чекають пояснень від начальника охорони облради щодо етичності окремих випадків спілкування з представниками ЗМІ.

4. Від імені колег прошу Ігоря Палицю, аби надалі особи, які будуть законно уповноважені стежити за безпекою у приміщенні облради, неухильно дотримувалися вимог законів України.

P.S.

Вважаю, що така ситуація стала уроком для обох сторін. Тож закликаю надалі не спекулювати на ній, а, зробивши висновки, працювати на благо суспільства. Впевнений, усім нам вистачає роботи і без подальшого «пережовування» цієї теми.

Володимир ПАЩЕНКО, засновник ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 58
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДУЖЕ МУДРЕ РІШЕННЯ, ТІЛЬКИ ЗАПІЗНІЛЕ
Відповісти
Сумнівась в мудрості, але впевнений, що це рішення ляльковода, котрий смикає за шнурочки, прив'язані за маріонетку Пащенко. Просто ляльководи, які володіють "Волинськими новинами" і "Волиньпостом" домовилася між собою про мирне співіснування.
Відповісти
Топ новина!!!!да більше точно нема про що написати. та кому потрібна ця тема...
Відповісти
так, журавлістика в своїй красі :)
Відповісти
У такому випадку треба щоб журналісти які приходять у приміщення облради і ОДА пред'являли посвідчення і редакційне завдання з яким їх посилає редакція на висвітлення тієї чи іншої теми з "білого дому"! Відсутність відповідних документів буде означати, що на заходи ходять самозванці! І бейджі, типу надруковані на принтері з написом "Преса" не проходять! :) По закону - так по закону! Нічого особистого! А то від одних ви щось вимагаєте, а самі???
Відповісти
клоуне, до приміщення волинь ради може зайти будь який пересічний волинянин
Відповісти
Шановні коментатори, можете писати на мене будь-що. У нас демократія))
Можете звинувачувати мене у будь-чому, навіть у вбивстві Кеннеді.
Але останнє, чого я хочу, щоб журналісти гризлись між собою.
Я розумію, що є багато охочих і в моєму оточенні, і в оточені Ігоря Палиці, хто хотів би продовження цієї історії, але моє глибоке переконання - краще мир і порозуміння. Цілей треба досягати мудрістю, а не силою.
Я ще і ще готовий перепрошувати у Ігоря Палиці чи будь-кого, аби на Волині ми, волиняни, жили в мирі і закон був один для всіх, а не лише для ворогів.
А тепер, шановні коментатори, можете починати жбурляти каміння.
Як казав Ісус Христос: хто з вас без гріха - перший кинь камінь.
Відповісти
Ви праві з приводу: "Давайте жить дружно"! Але щоб такого не траплялось, треба було ще років 10 тому ввести вхід для журналістів у державні установи за акредитацією! Так ні - хотіли бути добрими до журналістів, по людськи до них... Так тепер на голову вилізли і ноги звісили! От така-то х...я малята ! :)
Відповісти
Пане Володимире! Перепрошувати можна Палицю, а у Палиці можна просити вмбачення.
Відповісти
"вибачення" а не "вмбачення"
Відповісти
"лінгвіст" а не "лінвіст"
Відповісти
" Я скандал породив - я його і вб'ю "
Відповісти
Людина вразлива. Хто в чому. У писателів було б бажання, а по чому бити - вони завжди знайдуть...
Відповісти
Походу Палиця поставив на своє місце.... :)
Відповісти
Лукавство з самого початку-"...долучилося і інтернет-видання ВолиньPost". Даруйте, але чергове пересмикування. Не "долучилось", а насправді-"спровокувало". Якщо преамбула хибна-все решта лицемірство.
Відповісти
страшно стало далі з палицею гратись?
Відповісти
"Прості барін! Нєпонарошку ми! Нєсєрчай!"
Відповісти
волиньпост відкриває коментарі - а насправді премодерація)
Відповісти
то точно... цензура рівня Сталіна.
Відповісти
Запіарився гусь
Відповісти
В.Пащенко,з яких пір ви стали журналістом.Вже прийшов час сказати людям правду
Дівчино,Ви гарно пишите статті,під псевдонімом Пащенко
Відповісти
дякую, так я молодчинка!
Відповісти
Манісінькі камінчики полетіли.
Вражає кількість цнотливих, безгрішних людей)))
Друзі, не соромтеся - проявіть винахідливість )))
Буквально всім дякую за увагу до моєї більш, ніж пересічної персони))
Дякую за Ваші коментарі)
Відповісти
Летіло добряче каміння - але встигли видалити. :)
Якийсь Аслан хотів донести свою думкуу - витерли коментар. Цензура....
Відповісти
Пащенко вилизав Палиці все що міг ось що було написано
Це добряче каміння?
Коли я брав у Палиці інтерв'ю вже це чув. Щось нове вигадайте повеселіть
Відповісти
Так це ж Волинських Новин фрілансер Аслан пише :)

Вибачайте - але просто в людей таке враження коли хтось багато вибачається. Навішо перед Палицею вибачатись? Йому ж ви нічого не зробили. Трохи пошуміли та й все - хай знає що він не Цар Волинської області.
Отак-то.
Відповісти
тут не машо вигадувати ти заплати людям яки в тебе працювали і зарплату вибивали зтебе .
Відповісти
А твій патрон Палиця разом з Коломойским не хочуть державі заплатити мільярди з Укрнафти?
Пащ звичайно не святий, але мільярди не крав
Звідки ваш благодійник 180млн грн взяв ?
Мовчіть продажні криси
Відповісти
Володимир. Та які каміння? Ти власник жовтопресного ресурсу. Чому ти з себе корчиш таке цабе, ще і називаєш себе журналістом?
Відповісти
Увага до Вашої персони?Вона ж лише від Вас.
Відповісти
невже дана фігня заглохла?? ато аж бридко робиться як всі суєту підняли... як про вбивства журналістів день..два ..поговорили і все ..а як ВП обшукали за жарт то тиждень дискусія йде....
Відповісти
Ще казали Порошенко по цій події мав провести прес-конференцію, але ще поки не оприлюднили...
Відповісти
а що патріотів вбивають усім по...
Відповісти
голуб миру прямо.
Відповісти
ПАЩЕНКО ЩЕ ТОЙ Я ЗНАЮ ЯК ВІН ЗАРПЛАТУ ПЛАТИВ СВОЇМ РОБІТНИКАМ ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ НА НЬОГО КАРМАНИ НАБИВАЛИ ЙОМУ А ВІН КИНУВ ЇХ ЧЕРЕЗ Х........Р І НІЧОГО НЕЗАПЛАТИВ .
Відповісти
Так він казав і про Кенеді це теж він. І долар по 26 це сучий син Пащенко.
І як такого пройдисвіта світ носить))))
Треба ще щось згадати. Давай хлопче тужся
Відповісти
Пащенко детектед :))
Відповісти
Ви пишете, що громадськість і журналісти все ще чекають пояснень від начальника охорони облради щодо етичності окремих випадків спілкування з представниками ЗМІ.
Зустрічне питання, чому журналісти не приносять вибачення за свою бездарну колегу, і чому вона особисто не приносить вибачення громадськості за свій жарт???
Відповісти
ті хлопці які вньго працювали в пащенка зараз на сході воюють а він кинув через х..р а він патріот ганьба таким бизнисменам .
Відповісти
Іншими словами, купіть Палице Волиньпост, бо ми ще не таке напишем
Відповісти
Всі в Луцьку знають, що Пащенко просто пристосуванець.Рано чи пізно все закінчується.
І його, як політичну проститутку просто викинуть в канаву.
Відповісти
Ну з цього видно - шо Палиця створює СВОЇ СМІ та бере їх під контроль своїх людей . Бо " КАДРИ - РІШАЮТЬ ВСЕ "( І. Сталін) . Ну і Палиця цим вказав - шо всі так звані " ПРАВООХОРОНІ" Органи на Волині - ним вже взяті під контроль. А значіть Ордер на обшук і Закон вже йому нетреба, і можна также робить методами - якими робив його колега Коломойський з своїми "зеленими чоловічьками "... Та також цим вказав Волинським СМІ і Прессі - як далі треба висвітлювати Його та Владу у СМІ. І "зіркю " Волинських СМІ на всіх каналах тепер має бути не Романюк , дітки та лікарі з їх каліками - а "зіркою " тепер має стати Палиця та тільки його люди... А Пащєнко то корректний дядінька . Але він забув напомнити Палиці - шо Гітлєр теж почінав з захоплення та взяття під свій контроль Пресу та СМІ.( А В. Ленін - з "Іскри") Так шо ці дії попахуть ДИКТАТУРОЮ , та бандицькою Одесою... Думаю тут почався переділ області. А тому - головне шоб тут було все тихо. І шоб люба чорна ІНФА - непопала в СМІ ... Шоб бурштин можна було копати і дньом ну і робить інші чорні спправи - як це робилось у Одеських МорПортах...Ці дії - це "привіт" Волинським журналістам , шоб і далі тільки кричали про Демократію, Європу та Слава Україні. Ну і як УДАРНО "працює" тільки наша Влада. Хоть письмового звіту по КОШТАМ Бюджета ( дохід - розхід) у нашоі Влади чогось немає ніде . ( є частково у якіхось % процентах). А значіть - Бюджет можно красти і далі . _- Люди які ходять на Засідання Влади - не мають змоги інформувати земляків . Це Право мають робити ЖУРНАЛІСТИ . Тому Палицею ( владою) і був зроблений удар по Волинським журналістам та по ПРЕССІ і СМІ . Шоб ті і далі тут інформували волинян - тільки про "ударний труд " Влади за " копійки " .А жодна чорна ІНФА та критика про Владу - не просочілась у СМІ...Ну цим - Палиця почав з паганоі тенденції, зовсім не європейської...Попахує диктатурою , донбасом та методом 90-х років. Все залежить від " РИБНОЇ Голови " . І хотілось шоб КОЖНА така ГОЛОВА була ПРЕДІЛЬНО КОРЕКТНА до всіх ! ( всі мають бути коректні )... При Гунчіку та Романюку - такого небуло... І щє Владі хотілось напам"ятати слова Доцента із х/ф" Джентелмени Удачі" - " Вєжлівость - лучьшеє оружиє вора" ( це використовують жіночьки ). То Влада - будьте коректними , будьте прикладом для молоді. І ні в якому разі не показуйте СВОЮ СИЛУ . Бо сила від Сильного до меншого - є СЛАБКІСТЬЮ... ( " Імідж - НІЩО. Репутація - ВСЕ ") То надіюсь - шо я помиляюсь . Але не думаю . Бо з будяка - не виросте квіточька ( розочька)... А Прессу - більше не чіпайте . Бо люди тут не дурні - і "LiveNews.ru" тут немає . З повагою - налогоплатник та виборець ...і Слава Україні...
Відповісти
Дякую коментаторам)))))
Ви найщиріше підтвердження, що на ВолиньPost можна вільно писати коментарі. Для експерименту можете написати те саме на іншому сайті на іншого власника. На сьогодні впевнено можу сказати, що рейтинг ВолиньПост зростає. І мене це тішить. Я настільки рівно відношусь до всього, що пишуть про мене, що готовий давати поради коментаторам.
Напишіть щось новеньке. Підніміть рейтинг новини, перегляди. Більше коментарів і не соромтеся, не треба підбирати слова. Гроші треба відпрацьовувати.
Гарної вам плодовитої ночі, а мені солодких снів))))
Щиро Ваш В. Пащенко
Відповісти
Граматична помилка: правильно "для експерИменту".
Відповісти
То можна чи не можна? Чому стерли мій коментар?
Відповісти
Володимире, раджу Вам не писати взагалі. З Вас журналіст нікудишній, пишете Ви з грубими граматичними і стилістичними помилками, думки свої формулюєте кострубато і недолуго. Журналістика - це явно не Ваше поле діяльності. Так буває, то не є чимось дивним, кожному своє. Кажуть, у Вас є ресторан, то може краще проявляйте себе в ролі кельнера.
Відповісти
Пащенко дає задню, з повними штанами. ( "кидайте в мене кпміння").
Відповісти
каміння
Відповісти
Проведіть паралель між інтерв"ю Палиці ЗМІ в директорії перед виборами і сьогоднішнім Вовиним опусом. Згадайте, як вів себе Пащенко. Якесь кокетування перед Палицею, перестрашене формулювання запитань з одночасною відповіддю самим ним, маскування кашлем, бордовим лицем з неголеною щетиною. Вів себе явно неадекватно. І сподобатися хотів хазяїну, І інтелект, який відсутній, продемонструвати і замаскуватися, щоби ніхто не запідозрив в двуликості. На самому дні ти, Вова. Скомпроментував себе ти повністю. Добре, якщо знайдеш себе на кухні!
Відповісти
А можна десь глянути це інтервю?
Відповісти
самозакоханий журналіст-ресторатор-фізкультурник
Відповісти
Пащенко то є плебей
Відповісти
Хотів стати отаманом на майдані - вийшов пшик, назвався журналістом - виявилося, що і мови не знає, і писати не вміє, почав смажити котлети в чайній - сирі до столу подав. На посаді радника в Романюка - виявився безпорадником - вигнали. "А если надо прислужиться - и он сгибался вперегиб".Озирнися, Вовік, задумайся - проходиш точку неповернення. Все, що ти робиш не головою і не руками, в тебе виходить краще.
Відповісти
Вот ето поворот. Да Володя?
Відповісти
Дивлюся я на вашу істерику і серце радіє. Скільки уваги до такої пересічної людини як я. Як вас всіх хвилює моє життя. Стільки небайдужих людей в одному місті. Вражає. Всім вам вдячний за вашу увагу. Трішки мучає сумління, що за увагою до мене ви забуваєте за своїх близьких. Напишіть їм смс, подзвоніть просто посміхніться їм.
Щастя, здоров'я, всього самого найкращого вам, вашим ближнім і рідним.
Щиро Ваш В. Пащенко
Відповісти
Судячи з коментарів, істерика якраз у тебе. Дописувачі ясно висловили свою думку про тебе. Солодких снів Володечку.
Відповісти
Пащенку - не уподоблюйтеся Шумику (ВП).
Про того взагалі кажуть, що він продажна ш..... !
Відповісти
сашолсума
Відповісти
Останні новини
Кілька слів щодо «обшукового скандалу», - Володимир Пащенко
11 грудень, 2015, 15:03