На лучан-власників собак полюють аферисти

На лучан-власників собак полюють аферисти
Прикрий випадок стався з лучанином Олегом А. – чоловік загубив домашнього песика. Коли ж за допомогою оголошень намагався знайти згубу, то ледь не потрапив на гачок афериста.

Про це пише «Волинь-нова».

Як розповів лучанин, 19 грудня разом із своєю дівчиною вигулював собачку. І поки зайшли в магазин, вона зникла. Наступного дня розмістив оголошення про згубу в інтернеті на місцевих сайтах.

«Через дві години до мене зателефонував чоловік 60-ти років. Представився Андрієм, сказав, що собачка у нього, - розповів потерпілий. - Одразу спитав за винагороду. Я пообіцяв 100 гривень. Він сказав, що йому треба не 100 грн., а поповнення на 90 грн на МТС. Андрій велів їхати до ЦУМу і чекати на нього там. Ми купили поповнення, приїхали, я зателефонував, але він сказав, щоб я продиктував код ваучера, а тоді «вийде дівчинка років 12, винесе собачку, але нічого в неї не питай, просто забери, подякуй і йди». Зрозуміло, що ми не погодилися на такі умови, тоді він почав кидати фрази типу: «Та я ж тобі не пацан, щоб брехати». На умовляння винести собаку, щоб ми хоча б впевнились чи вона наша, він не реагував».

За словами Олега, ввечері Андрій подзвонив ще раз з іншого номера, спитав що робити з собакою.

«Та я вже зрозумів, що мене «розводять». Тож будьте пильні, бо й ви можете опинитися у подібній ситуації», - каже лучанин.

До речі, собака Чапа (на фото), яка загубилася у районі 33-го кварталу, так і не знайшлася. Тому господарі просять повернути її за винагороду або повідомити місцеперебування за номером (066) 078-33-25. Господар песика – Олег.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На лучан-власників собак полюють аферисти
27 грудень, 2011, 14:06