Громадські активісти поділилися враженнями про нового очільника луцької молодіжки

Громадські активісти поділилися враженнями про нового очільника луцької молодіжки
Представники молодіжних громадських організації 27 грудня зустрілися з новим керівником відділу у справах сім’ї та молоді Луцькради Леонідом Лабою.

Кажуть, що чітких відповідей на свої питання не почули, проте готові "подивитися".

Нагадаємо, 13 громадських організацій, які опікуються питаннями молоді, написали звернення на адресу луцького міського голови Миколи Романюка з проханням відмінити результати конкурсу на заміщення вакансії начальника луцької «молодіжки».

Адже, як вважають підписанти, досвід роботи Леоніда Лаби не відповідає займаній посаді. А саме до останнього часу він працював у сфері військової служби та страхових послуг.

«У нас найбільше питання було щодо досвіду Леоніда Лаби, і щодо того, чи він компетентний у молодіжній політиці. Чіткої відповіді я не почув. Але видно було, що Леонід Лаба хотів, аби ми дали йому шанс, що його цікавить цей напрям роботи», - зазначив голова обласного та міського осередків ВМГО «Українська народна молодь» Захар Ткачук.

За словами Ткачука Леонід Лаба дав зрозуміти, що повністю готовий співпрацювати і «подумає» над пропозиціями молоді щодо правил і умов проведення конкурсу молодіжних проектів.

Це питання є один з найважливіших наразі в громадському молодіжному середовищі, а пропозиції щодо його фінансування визначатимуть на засідання сесії міської ради ще до кінця року.

«Ми як молодь хочемо відстояти інтереси молоді і нашої роботи. Якщо цей очільник нехай вже з скандалом пройшов – але він забезпечить молоді нормальний розвиток, то ми дамо йому цей кредит довіри і все буде гаразд. Ми не відстоюємо Оксану (Оксану Лойко, другий претендент на крісло начальника відділу, - ред.), яка не пройшла і не проти Лаби, як людини. Ми проти самого рішення», - додав Ткачук.

«Не скажу, що я задоволена. Але мене тішить те, що ця зустріч відбулася. Подивилися один на одного. Ми познайомилися з лідерами молодіжного руху, а ми познайомилися з ним. Вразили шаблонні відповіді на більшість запитань, які ми задавали. Відповідей на приблизно 80% питань він уникав, а якщо і були відповіді, то вони зачитувалися з листочка», - прокоментувала Оксана Лойко.

Чітку позицію щодо того, що далі робитимуть громадські організації, молодіжні активісти обіцяють оприлюднити згодом, обговоривши результати знайомства з Леонідом Лабою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а кричали що буде мітинг)

зрозуміли, що нічого не доб"ються і вирішили йти на мирову
Відповісти
Останні новини
На Новий рік обіцяють сніг
27 грудень, 2011, 15:41
Громадські активісти поділилися враженнями про нового очільника луцької молодіжки
27 грудень, 2011, 15:22