У Луцьку шукають сім'ю для проживання волонтера зі США

У Луцьку шукають сім'ю для проживання волонтера зі США
КП "Центр туристичної інформації та послуг", спільно із регіональними представниками волонтерського проекту "Корпус Миру США" розпочинає пошук сім'ї, котра має можливість та бажання поселити у себе чарівного (-ну) американця (-ку).

Приїзд цієї людини запланований на червень цього року.

Цей проект не є комерційним та сприяє соціальному та економічному розвитку на місцевому рівні.

За довідками щодо умов проживання волонтера звертатися за електронною адресою [email protected] і номером телефону 099 644 77 79.

Мета: Допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації, сприяти кращому розумінню американців українцями, сприяти кращому розумінню українців з боку американців.

Інфодовідка: Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні.

Відтоді Корпус Миру співпрацював з багатьма прогресивними організаціями. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто триватимуть усе життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поселити чарівну(ого) американку(ця) вагою 199 кг в убогій хатинці нашого мера - Миколи Ярославовича Романюка. Кращого житла в Луцьку годі й шукати. Знову-таки і на транспорті можна буде заощадити. І наш пан мер англійську пригадає)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку шукають сім'ю для проживання волонтера зі США
14 січень, 2016, 10:33