Масони в шоці: в Луцьку відкривають жіночу ложу.ВІДЕО^

Масони в шоці: в Луцьку відкривають жіночу ложу.ВІДЕО^
Коли разом збирається більше двох представниць прекрасної половини людства, як гадаєте, що відбудеться? Ні, вони не посваряться, як славнозвісні українські гетьмани. Вони створять Жіночий клуб.

Тетяна Карпів та Богдана Стельмах зустрілись та вирішили допомогти волинянкам. Усім тим, хто сумує вдома без самореалізації і навіть тим, хто, так би мовити, занадто активний у своєму соціальному житті.

Відтепер Тетяна Карпів – керівник проекту «Жіночий клуб», ну а Богдана Стельмах – колега, натхненниця і, як і була, координатор Волинського прес-клубу.

Формат зустрічей майбутніх учасниць – медіа-кав'ярня. Як каже Богдана Стельмах, така назва і стиль дають можливість обговорювати важливі питання у приємній атмосфері.

Більше сотні охочих надіслали свої анкети-зголошення на участь у майбутньому Жіночому клубі. Головні критерії, за якими здійснювали відбір організатори, - сфера діяльності (де працює або навчається, посада, обов'язки або зайнятість) та мотивація участі в клубі.

Після ретельного відбору претенденток (а це лише 25-30 жінок) відбудеться перша зустріч. Орієнтовно наприкінці січня. Де і як вона пройшла – ми обов’язково вам розповімо. Адже і на ВолиньPost працюють активні дівчата, майбутні "членкині" не таємних жіночих посиденьок.

Проект реалізовується за підтримки "Українського жіночого фонду" в рамках ініціативи "Перший крок до успіху".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь стрьомні ці падруги.
Відповісти
сам ти стрьомний....
Відповісти
Небезпечно
Відповісти
До ВП: не варто розкидатися словами і згадувати масонів там, де це не потрібно. Слід пам'ятати, що кожне слово кинуте в маси завжди матиме свій резонанс. Тому краще не робіть такого.
Відповісти
масонство в Україні не заборонено, а от заговолок Вас зацікавив..
Відповісти
А "членкині", то, тіпа, дівки з членами, чи як? пишіть нормально, бо криша їде поки дочитаєшся.
Відповісти
відкриваємо Google і робимо запит- членкині...один з прикладів Світова федерація українських жіночих організацій (вікіпедія) зміст п.4 -Почесні членкині...так що Google в поміч, а то у Вас получається - про що мріється те і бачиться
Відповісти
А ти не чеши може перестане боліти
Відповісти
Зібрались жінки, відкрили свої ложі... Ну, геть сором втратили!Їй - бо! Але з другого боку проти мотивації не попреш ...
Відповісти
Ложа недокоханих жінок
Відповісти
На першому зібранні організують ложе. І буде все хокей.
Відповісти
А докохані борщі варять і шкарпетки перуть?
Відповісти
Що значить - соціальна самореалізація?
Відповісти
"Головні критерії, за якими здійснювали відбір організатори, - сфера діяльності (де працює або навчається, посада, обов'язки або зайнятість) та мотивація участі в клубі." - тобто з якоїсь сфери можна, а з якоїсь - ні? :)

До речі, а чому такий закритий набір?
Відповісти