На Волині невідомі побили прокурора

На Волині невідомі побили прокурора
Двоє невідомих осіб скоїли напад на прокурора одного з відділів покуратури Волинської області.

Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова правоохоронних органів.

“Тілесні ушкодження прокурору було нанесено телескопічною палицею. У результаті нападу, прокурору спричинено ушкодження у вигляді забою м’яких тканин голови”, - повідомили у правоохоронних органах.

За їх даними, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Досудове розслідування кримінального провадження здійснює слідчий відділ Луцького ВП ГУНП в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот вам справедливість..коли людину побють і вона зніме побої то справу за ст.... 125 ККУ Умисне легке тілесне ушкодження навіть не хочуть відкривати.А вот прокурор то "свята корова" тут ст. 296 ч 4 ККУ. Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ЦЕ СЕРЕДНЬОСТАТИСТИЧНО ШТАФ ДО 850 грн.),або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року Ст 296 ККУ .Хуліганство, тобто ГРУБЕ порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою ЗУХВАЛІСТЮ чи ВИНЯТКОВИМ ЦИНІЗМОМ ч 4 тілесні ушкодження нанесенні спеціально пристосованим або заздалегідь заготовленим предметом караються позбавленням волі на строк від ТРЬОХ до СЕМИ років.ДЕ ТУТ ВСІ ПРЕЛІЧЕННІ ОЗНАКИ ХУЛІГАНСТВА,,,,ІЧОМУ Ж ЦЕ ДЛЯ БІЙОК ЗАВЖДИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ БИТИ КАСТЕТИ І ДТ,,,ЯКЩО В НАС ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ПАЛИЦЯ ЦЕ НАЙГРІЗНІША ЗБРОЯ,!!???)))) Пишіть відгуки хто вловлює різницю між громадянином України та КОРУПЦІОНЕРОМ ПРОКУРОРОМ
Відповісти
може тоді почуть працювати а не взятки вимагати..
Відповісти
Хм... а хто у тебе взятки вимагав???назви прізвище??? чого до СБУ не пішов??? чи ти такий сміливий в інеті????
Відповісти
Забій мяких тканин голови. Прогрес. Меньше стає твердолобих у правоохоронних системах. Може і справді треба потроху товкти їх - буде більше людяності ісправедливості.
Відповісти
мало дали. Я б ще добавив би.
Відповісти
Пам'ятаємо всіх "чесних прокурорів": Гіля, Решетника, Масалова, тощо. Сльози й муки людські так просто не минають - гірше, коли на дітях і внуках відіб'ється. Хтось, певно, не витримав наруги і відлупив негідника - "прокурора одного з відділів прокуратури Волинської області"))).
Відповісти
Вместо черепа мягкие ткани - это как? надо было "хрюндель" ломать и ухо шельме откусить
Відповісти
І якось не шкода, зовсім.
Відповісти
ну и дура!
Відповісти
Так шкода, бо не справедливо. Як би знати за що і кого?!! Тоді б по справедливості!!!!
Відповісти
а что есть справедливость? и кто судья такому правосудию?! - вот и получил по-заслугам от простого народа.....думаю, что прокуратуры служитель в курсе, за что получил....ибо это только ему самому известно )))
Відповісти
ок когда тебя побьют мы скажем что было за что и расследывать не будем)) все по справедливости))
Відповісти
Не просто палиця, а телескопічна палиця, або телескопічна дубинка, різниця суттєва
Відповісти
Мало дали.
Відповісти
злі ви і не добрі ....і заслуговуєте на те що маєте..і жити вам так завжди у....бо маєте те, що бажаєте іншим!!
Відповісти
Якщо не птшуть прізвища прокурора,то хоч написали б якої марки автомобіль і на чию маму зареєстрований т.як це вже другий інцидент з високопосадовцями.Далі буде....Список для"люстрації по Волинські" відкритий.
Відповісти
Слушай баришня, а ти сама на чому їздиш? чи тебе просто жаба давить шо люди на машини заробили??? в них зарплати по 5 тис можна навідкладати, а коли жаба давить то некрасіво якось!!! аяяй
Відповісти
Були б мізки - був би струс!!! А так.....
Відповісти
а так......в тебе мозгів немає
Відповісти
шановний Сьогодні, 12:39
Павло Адамович, не грайте телепня: Ви добре знаєте те, про що питаєте))) Хотілося, щоб не затримували, а потім відпускали під заставу корупціонерів та хабарників, а прилюдно розстрілювали та вішали. Щоб іншим не кортіло. Як це роблять в Китаї. Тоді буде якесь пуття. А Волинь пост з цього приводу могла б провести опитування з питанням про доцільність відновлення кари смертної за корупцію, хабарництво, державну зраду та умисне вбивство. А то це не проект, а змагання прес-служб в пустомельстві)))
Відповісти
0 Александр Сьогодні, 12:47
А який результат цього проекту? Тільки те що він провівся і далі корупція процвітатиме.
за один день можна якби хотіла влада усіх позвільняти к черту матері, а то розказують сказки то мамин то дружини автівки але ми розведені. Не треба соплі жувати а давно пора виганяти цю наволоч яка обкрадає бідних нещасних людей.
Відповісти
0 Андрій Сьогодні, 13:38
Давайте не будемо голослівні і перестанемо соплі жувати. Я готовий брати зброю в руки і іти на Міську раду, обласну раду, я готовий наводити порядок у своєму місті. ХТО ГОТОВИЙ ЗІМНОЮ??????? ХТО ГОТОВИЙ СТАТИ ПЛІЧ ОПЛІЧ??????? НЕМА????????? ВСІ СЦИКУНИ????????????? ЯКЩО Я САМ ПІДУ ТО ВВЕЧЕРІ ПО НОВИНАХ ПРО МЕНЕ СКАЖУТЬ ЩО ПСИХ І БАНДИТ ЧИ ТЕРОРИСТ..
Відповісти
По-перше, у Китаї , попри смертну кару за корупційні злочини, рівень самої корупції значно вищий ніж в Україні, і, згідно, міжнародних рейтингів, перебуває десь в першій десятці. По-друге, в Україні ніколи раніше смертної кари за хабарництво не було. По-третє, запобіжний захід у вигляді застави передбачено КПК України, тому суд вправі його застосовувати (в подальшому, внесено зміни до КПК, згідно яких до корупціонеріів можливо застосувати запобіжний захід виключно у вигляді тримання під вартою, однак при цьому розмір застави суди зобов'язані визначати); от і згадайте, що у Вас голова є не тільки для фізіологічного застосування - суд зобов'язаний визначити розмір застави при засосуванні арешту, тому в чому його вина???
Відповісти
Брєд. Китай за рівнем корупції ніколи не був у першій десятці. Навідміну від України. Погугліть добре перше ніж нісенітниці писати.
Відповісти
зловіть і ще раз відлупіть
Відповісти