Курс долара на півроку. Експертний прогноз

 Курс долара на півроку. Експертний прогноз
Долар через півроку коштуватиме від 27 до 30 гривень, спрогнозував радник президента Асоціації українських банків Олексій Кущ.

"На найближчі шість місяців існують три сценарії зміни курсу долара. Оптимістичний, песимістичний та нейтральний. Базовий сценарій — продовження теперішньої політичної ситуації ситуації. Тоді долар за коштуватиме 28-30 гривень. Він зайде у цей коридор і буде довгий час там коливатися", - сказав експерт у коментарі Gazeta.ua

Песимістичний сценарій можливий при поглибленні політичної кризи. Наприклад, відставка уряду і непризначення нового. Або розвал коаліції й перевибори Верховної Ради. Тоді долар може піти за 30 гривень.

"Оптимістичний сценарій малоймовірний. Він можливий при зміні управління країною. Ми йдемо від ручного керування. Інший уряд, в якому працюють не за квотним принципом, а за професійним. Тоді можна було б очікувати, що гривня могла укріпитися за рахунок припливу іноземних інвестицій. Україна для цього має величезні можливості. Курс у такому разі через півроку становить близько 27 гривень за долар", - передбачив Олексій Кущ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"На найближчі шість місяців існують три сценарії зміни курсу долара. Оптимістичний, песимістичний та нейтральний. "...
для цього не треба бути експертом))))

експерт - це той, хто з високою точністю дає прогноз на певну подію і говорить конкретику, а не гадає на кофейній гущі на 3 сценарії))
Відповісти
Та тут і пів року чекати не треба... він і зараз в тих межах...
Відповісти
Судя по роже, иксперд умный...
Відповісти