В Україні відкриють «Дикий театр»

В Україні відкриють «Дикий театр»
В лютому в Києві запрацює «Дикий театр», репертуар якого буде складатися з незвичайних форм театрального мистецтва.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Крім того, в театрі, який був створений з ініціативи українського театрального критика і продюсера Ярослави Кравченко, будуть демонструвати незалежні проекти.

«Нам набрид нудний, безідейний театр банальних форм та істин, і ми вирішили створити альтернативу. Всі ми розуміємо сьогоднішні реалії, тому робимо проект власними силами. ‎Ми хочемо, щоб під назвою «Дикий Театр» зібралися проекти, що розвивають індивідуальне мислення, ставлять незручні питання, тим самим розвиваючи глядача. Тому за формою вони мають бути зухвалі, чесні, мають «чіпляти». В подальших планах – налагодити міжнародну дистрибуцію, організовувати участь проектів у фестивалях, створювати копродукцію. Я дуже сподіваюсь, що згодом і держава зверне увагу на нашу та ряд інших незалежних ініціатив і подбає про них, хоча б надавши приміщення», - розповіла Кравченко.

10 лютого покажуть виставу «Вій 2.0» Максима Голенка, створену за п'єсою Наталки Ворожбит за мотивами Гоголя. Її покажуть у клубі Sentrum.

16 лютого відбудеться вистава-концерт Ксенії Скакун «JoyDivision», а 8 березня презентують треш-виставу Максима Голенка під назвою «Попи, мєнти, бабло, баби».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як знайти своє коріння
29 січень, 2016, 01:36
В Україні відкриють «Дикий театр»
29 січень, 2016, 00:30