Жіночі психотипи у журналістиці. ФОТО

Жіночі психотипи у журналістиці. ФОТО
Ось і продовження вивчення психотипів у журналістиці. Сьогодні на черзі жінки-журналістки.

Жінки, як правило, духовно складніші, аніж чоловіки, тому пропонуємо вам переглянути новий ряд психотипів за версією користувачки Фейсбук.


«Робочі коні»



Були активні і старанні на факультеті журналістики. Першими здавали курсові роботи з детальними, нудними і довгими, як собача пісня, репортажами. Як правило, 30 років працюють на одному місці, їх поважає керівництво, знімають нескінченні і правильні програми про боротьбу кращого з гіршим. Позбавлені почуття гумору. Одягаються, як героїня «Службового роману», яка набридла задовго до кінця фільму.

«Бойові подруги»



З юності з однаковим запалом дружать і сплять з колегами по професії, разом п’ють пиво, курять, чатують в кущах на депутата на «Мерседесі». Завжди трішки неохайні, напружені, обсипані попелом і в перманентному стані боротьби за справедливість. Сімейне життя не складається, бо чоловікові теж хочеться мереживних трусів і трохи романтики. Колеги цураються, побоюючись наскоків, скандалів і спроб зі сльозами видерти жмут волосся у хвилини нестабільності.

«Активістки»



Рідко працюють за професією, хоча чомусь вигадують легенду, що є журналістами, демонструючи публіці кілька десятків кострубато написаних блогів. Для побудови кар'єри використовують політичну демагогію, сидять на всіляких форумах, круглих столах, дискусіях та ін. Одного разу осідлавши тему грантожерства, одягають ділові костюми і до сивого волосся борються за щасливе майбутнє, контролюючи невідомо кого без мети та результату. На обличчі — мікс суворої стурбованості й огиди.

«ДБД (духовно багаті діви)»



Хороші, інтелігентні жінки, які забувають про романтику в професії. Багато читають, плачуть, мріють. Бувають стильні. Часто незаміжні або розлучені, не щасливі в шлюбі. Впевнені, що десь існують люди, які можуть оцінити їх тонкі натяки, легкий флірт і досконале знання Толстого. Іноді збираються разом і обговорюють те, як страшно жити. Найсимпатичніші дівчата в українській журналістиці.

«Жаби»



Так називають подруг олігархів. Є дружини і матері, а є "жаби" — дівчата, які вважають, що ведуть богемний спосіб життя, а насправді є просто дорогими ...... ну, скажімо, подругами. «Жаби» пробивні, жваві, обожнюють демонструвати близькість з відомими чоловіками (особливо олігархами і політиками), говорити їм публічно "ти" і підкреслювати широту своїх інтересів. Для кар'єри обирають політичну журналістику як найкоротший шлях до успіху. На жаль, їхні мрії здійснюються дуже рідко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.