Чи виконують луцькі депутати свої обіцянки. ФОТО

Чи виконують луцькі депутати свої обіцянки. ФОТО
Ремонт "славнозвісного" туалету по пр. Волі, 70 розпочато.

Депутат міської ради Андрій Покровський раніше заявляв, що у мешканців будинку без каналізації на пр. Волі, 70 буде туалет.

Нагадуємо, що на ВолиньPost виходив матеріал про вуличний дерев’яний туалет, який вже встиг набриднути не лише людям з будинку без зручностей, а й мешканцям прилеглих будинків. Серед тих, хто систематично потерпав від жахливих запахів, - працівники та вихованці дитячого садочка №7, який також знаходиться поряд.

Як Андрій Володимирович заявляв раніше, він виділить власні кошти на облаштування санвузла в підвалі будинку. І ремонт не забарився.

Наразі виконано й погоджено проект на підведення водопровідної та каналізаційної мережі до будинку комунальним підприємством "Луцькводоканал". За кошти депутата замінено сходові марші в під'їзді будинку та проводяться роботи з підведення стояків води та каналізації до квартир, де є технічна можливість та бажання власників. Управління житлово-комунального господарства замовило та організовує виконання робіт по підведенню мереж до будинку.

Роботи по заведенню води та каналізації розпочато. Незабаром відновлять відмостки довкола будинку, що припинить підтоплення підвалу.

Депутат, який балотувався по даному округу, не залишився осторонь проблеми лучан, а проявив ініціативу та взяв активну участь в усуненні багаторічної проблеми.

Журналісти й надалі стежитимуть за вирішенням даного питання і обов’язково повідомлять про його вирішення.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так що конкретно Покровський там робив??? Замінив 3 сходинки і дав 1000-2000 на унітаз і плитку??? Водоканал - виконанав і погодив проект на
підведення водопровідної та
каналізаційної мережі до будинку. Управління житлово-комунального
господарства замовило та організовує
виконання робіт по підведенню мереж до будинку.
Покровський..... Не смішіть... Знайшов де пропіаритись
Відповісти
А ви свічку тримали?
Відповісти
То що Водоканал і ЖКГ не могли це зробити 5 років тому?
Відповісти
Якщо все зроблено так просто, чому це ніхто не зробив раніше????
У минулій статті такі ж умніки писали що каналізацію провести не можна бо рівень невеликий і т.д і що почали робити тепер знаходять інші речі якими будуть дорікати!!!
Відповісти
я не фанат зарозумілих самозакоханих Самопомічників,але чому ніхто нічого незробив!!???Цеж все просто...та в нас в країні багато мастаків говорити але робити а тимбільше опганізувати роботу ніхто неможе
Відповісти
а чому хтось щось мав робити 5 років назад, та й зараз. Квартири ПРИВАТИЗОВАНІ. Якщо мешканці такі розумні - хай скидаються по кілька тис. і роблять все самі.... Або ср.....ть на вулиці. Мені додому чомусь ніхто нічого не прийшов робити, ні паркан, ні фасад......
Відповісти
Спочатку дорогу зробили, а потім труби кладуть.... Як завжди.
Відповісти
Останні новини
Чи виконують луцькі депутати свої обіцянки. ФОТО
18 лютий, 2016, 19:30