На Волині дві компанії не поділили музикантів

На Волині дві компанії не поділили музикантів
У Гіркій Полонці в місцевому барі побилися дві компанії.

Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області .

Як з’ясували поліцейські, суперечка, яка переросла в бійку, виникла через те, що одним відвідувачам здалося, що музикант виконує пісні лише на замовлення сусідів по столику.

«В результаті четверо жінок та двоє чоловіків звернулися за медичною допомогою до Луцької центральної міської клінічної лікарні. Одну відвідувачку госпіталізували. Триває досудове розслідування», ‒ розповів начальник Луцького районного відділення поліції Олег Кічук.

У жінки медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. У іншої волинянки також виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. У ще однієї учасниці дозвілля – 55-річної мешканки Луцька - діагностували забій м’яких тканин голови. Звернувся за допомогою медиків також і 29-річний чоловік. У нього виявили забій м’яких тканин.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.