Скандальну Марію Столярову депортовано в Росію. ВІДЕО

Скандальну Марію Столярову депортовано в Росію. ВІДЕО
Росіянці заборонено в'їзд до України протягом п'яти років.

Сьогодні, 24 лютого, скандальна російська журналістка Марія Столярова під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію держави.

Прес-служба СБУ оприлюднила відео видворення з України Столярової.

Дану новину передає телеканал ТСН.

Перед цим співробітники СБУ провели слідчі дії. Їх цікавили нецензурні виловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання щодо її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях "ДНР/ЛНР".

СБУ було прийнято рішення – скоротити термін перебування на території України громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. Також їй заборонено в'їзд до України протягом п'яти років.

Нагадаємо, що у Мережі з'явилось відео, як шеф-редактор телеканалу "Інтер" і громадянка Росії Марія Столярова в прямому ефірі жорстоко образила Небесну Сотню. Під час прямого ефіру з Майдану Незалежності журналіст телеканалу спілкувалася з родичами загиблих в лютому 2014 року активістів. Голос за кадром, який належить Столяровій, перервав трансляцію зі словами "Нумо, давайте закінчуйте цю х**ню"







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.