Робоче місце луцьких поліцейських. АНОНС

Робоче місце луцьких поліцейських. АНОНС
Програма "Робоче місце" продовжує знайомити вас із особливостями різних професій, і вже цієї середи ми представимо вам один день із роботи патрульної поліції міста Луцька.

Як виписують штраф пішоходам за перехід дороги у не призначеному для цього місці та водіям за неправильне паркування, та чи правда, що за перше порушення нові поліціянти здатні пробачати порушників, дивіться вже зовсім скоро на ВолиньPOST.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як цікаво.. Коли покажете.... ООО як цікавенько
Відповісти
ВолиньПост,будьте гідні-не принижуйтесь до зйомки такої сучасної поліції-зелені,хамовиті,необізнанні...фу-Погляньте навколо-є сотні інших достойних професій,а якщо так низько падаєте,то наступний крок-..не підкажете де 40-й квартал-там відкрився новий магазин-ці парфуми там 400грв.,а в мене придбайте за 40....-теж професія...
Відповісти
старі були добрі, а ця карасня поліцейська ще лучша.
Просвітляєте тільки один позитив, а де ж негатив...
Відповісти
на рахунок чі відпскають за перше порушення, скажу так!, відпускають, але тільки на камеру! моя думка піаріти ціх півнів, Волиньпосту не потрібно, але яущо робити то робити це правдиво!!!!
Відповісти
Скільки злочинів розкрито всією службою за три місяці. Конкретно оголошено підозр.Будуть бла бла бла ..... Немає, що сказати
Відповісти
галіма показуха
Відповісти
Те що вони ідуть і блимають це клас, жену з перевищення швидкості не пристебнутий з далека видно полісмента, притормозив, пристибнувся проіхали надавив на газ. Іхав біля львова дві суцільні, розвернутись треба проіхати декілька кілометрів, а так подивився не блимає ніде дві лініі пересік і поіхав. Це все знають і роблять водіі. Аваков гарно придумав щоб іхали іблимали.
Відповісти
Останні новини
Робоче місце луцьких поліцейських. АНОНС
08 березень, 2016, 15:14