Знесли вказівник до луцького зоопарку. ФОТО

 Знесли вказівник до луцького зоопарку. ФОТО
КП «Луцький зоопарк» зробило величезний крок уперед завдяки участі у міжнародному проекті.

Кошти Євросоюзу у співфінансуванні із міською радою ми спрямували на зведення містечок для ведмедів та левів, - повідомляють на офіційній сторінці Луцького зоопарку в Facebook.

Окрім цього, здійснили низку інших важливих заходів, чим – без перебільшення – покращили життя нашим тваринам та зробили зоопарк у рази комфортнішим для наших відвідувачів.

Отож, наприкінці грудня 2015-го ми зокрема тішилися - нові симпатичні вказівники, що спрямовували відвідувачів у напрямку зоокоточку, були встановлені в рамках проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму».

13 березня, наш співробітник, ідучи вранці на роботу, побачив, що один із цих знаків зламаний. Хто це зробив – наразі невідомо. Але можемо зробити попередні висновки, що, очевидно, та людина просто не мала не прикласти «дурної сили». На щастя, знак не вкрали і не віднесли на металобрухт, а лише кинули поруч. Тож його вже найближчим часом відновлять.

Змушені вам повідомити, що так чи інакше ми вже не вперше стикаємо з актами вандалізму. Не раз від рук відпочивальників-варварів страждали розміщені на території зоопарку дерев’яні гойдалки і вітрячки. З пісочниці час від часу «зникають» закуплені нами іграшки, зриваються квіти, ламаються кущі…



Однак, попри це все, ми чудово розуміємо – хороших людей значно більше від тих, хто готовий трощити все на своєму шляху заради невідомого збоченого задоволення. Тому ми й надалі спільно працюватиме над тим, аби наш зоопарк став найкомфортнішим місцем відпочинку у Луцьку.



П.С. За цим фактом ми написали заяву до поліції. Дуже сподіваємося, що зловмисників знайдуть і покарають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось і ще один доказ того, що проблеми українців не через погану владу, а через самих громадян. Якщо хочеться, щоб в країні все було в порядку, слід почати з себе.
Відповісти
Як казав класик устами професора Преображенського - «Разруха не в клозетах, а в головах».
Відповісти
немає про що і говорити
Відповісти
це однозначно європа, куди таким дикунам та ще й безвізовий...жах!
Відповісти
Нащо цей зайвий галас. Придурки завжди були і будуть. Просто узяти зварювальний апарат і приварити все як було, а не роздувати проблему до загальноміського масштабу.
Відповісти
коли в маріїнському парку майданівці рубали дерева виривали огородження лавочки бруківку жоден журналіст чомусь цього не показав і не засудив а навпаки дехто заохочував це робити безнаказаність дає відчуття вседозволеності а на фото її плоди
Відповісти
Останні новини
Знесли вказівник до луцького зоопарку. ФОТО
14 березень, 2016, 09:41