Гунчик обрав не ту дорогу

Гунчик обрав не ту дорогу
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик поділився негативними враженнями від поїздки із Луцька до Львова через Горохів, Радехів та Кам’янку-Бузьку.

Про це він розповів під час оперативної наради у понеділок, 21 березня, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Таке враження, що Радехів треба не проїхати, а перескочити… Я спочатку поїхав по окружній – пожалкував. Потім вернувся і поїхав через місто – пожалкував двічі», ‒ заявив Гунчик.

Нагадаємо, у 2015 році голова ОДА розповів, що у Львівській області почали ремонтувати дорогу Луцьк ‒ Львів ще восени, а на Волині за це візьмуться лише у 2016-му. Гунчик відзначив, що не потрібно поспішати, щоб «не кидати асфальт в грязюку».

Нині ж він відзначив, що неприємно вражений якістю ремонту дороги у Львівській області, тому хоче влаштувати виїзну нараду на одну з ділянок ремонту у Волинські області, щоб не повторити помилки сусідів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поїдь один разок у Володимир і ти відчуєш справжні 70 км Радехова.
Відповісти
Краще би він їздив по Волині і дивився за станом доріг у нас, а не у сусідів, що відповідає його посаді і обов'язкам.
Відповісти
Я з тобою згідний.Даже на польському донорі не можливо їхати.
Відповісти
Купив Гунчик на біду
Ту японськую МазДУ,
Раз поїхав не тудой,
І накрився той МазДОЙ...
Відповісти
Шановний п.Гунчик,у Вас вже є можливість подивитись на неякісну роботу шляховиків по дорозі Луцьк - Горохів на ділянці Вільгельмівка - Ярівка .Основу під новий асфальт готують не по всьому фронту дороги а вибірково де старе покриття сильно пошкоджене його знімають,де більш менш тримається -залишають,украдаючи на цю ділянку відповідно тонший шар нового покриття.Через рік експлуатації дані ділянки на моє переконання порозлазяться і плакали гроші платників податків.
Відповісти
Гунчик їздив до Львова на з'їзд лгбт?
Відповісти
А те шо бурштин на мільярди копають вірніше на 10 мільярдів баксів копають то це в десятки менша проблема ніж відрізок дороги от називається фіг зна шо робити і говорити аби проблемами не займатись реальними
Відповісти
От народ у нас... Такі всі розумні. Гунчик хоче зробити дорогу, а їм не підходить, хай іншу дорогу робить чи бурштинщиків ловить. Як на мене гарна новина що Луцьк-Львів таки зроблять, хоч і користуюсь я нею не частіше чим раз на рік
Відповісти
Гунчик справді обрав не ту дорогу - життєву. Переважно, прийшовши на посаду голови ОДА. Не його це догора і вона веде в тупик.
Відповісти
Останні новини
Гунчик обрав не ту дорогу
21 березень, 2016, 09:50
Під Донецьком відбувся бій
21 березень, 2016, 08:59