У Луцьку пройде конкурс «Успішний педагог»

У Луцьку пройде конкурс «Успішний педагог»
Депутати прийняли рішення про проведення конкурсу “Успішний педагог”.

Під час сьогоднішнього пленарного засідання 5-їсесії міської ради обранці громади розглянули питання “Про затвердження умов Конкурсу на відзначення премією Луцької міської ради “Успішний педагог” на 2016-2018 роки”, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Доповідачем з цього питання виступив депутат Тарас Шляхтич. Він зауважив, що документ напрацьований фракцією “Самопоміч”.

За його словами, пропонується за результатами конкурсу кращих педагогів преміювати у розмірі одноразової допомоги в сумі 10 тисяч гривень.

Тарас Шляхтич наголосив, що визначатимуть кращих педагогів загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів.

На його переконання, проведення цього конкурсу сприятиме виявленню та підтримці талановитих і творчих освітян, мотивація їх до пошуків ефективних прийомів, засобів, методів для результативності навчально-виховного процесу, заохочення педагогів до активної участі у фахових змаганнях, громадській, науковій, мистецькій, спортивно-масовій діяльності, підвищення якості надання освітніх послуг у навчальних закладах міста Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А успішний психіатр
Відповісти
А які умови конкурсу?
Відповісти