Центр Луцька знову «чиститимуть» від приміських маршруток

Центр Луцька знову «чиститимуть» від приміських маршруток
Центром Луцька більше не курсуватимуть приміські автобуси.

Про це стало відомо 6 квітня під час засідання виконавчого комітету міської ради, пише ВІП.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко нагадав, що в Луцьку є проблема, коли приміські та міжміські автобуси заїжджають у місто і перевантажують центр. Облдержадміністрація не погодила рух приміських автобусів, а Луцьк їм цікавий із комерційного погляду.

Зрештою міське і обласне керівництво зійшлися на тому, що на вулиці Глушець облаштують автостанційний пункт. Там буде диспетчер і касир, який продаватиме квитки.

«Ми за невеликі гроші домовляємося з облдержадміністрацією і оці приміські автобуси прибираємо з центральної частини міста», – підкреслив Григоренко.

У планах – організувати рух приміських автобусів Маневицького напрямку не вулицею Гордіюк, а через Ківерцівську і Карпенка-Карого на автостанцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реально ці карєнниє городяни задовбали! Ці маршрутки і так не їздять через центр! А те що нелучанам незручно добиратися до роботи в місті чи до старого базару, то це нічого...
Відповісти
Невже Ви не розкусили цього шльоцика?Тут має місце банальна помста приміським селам- не хочете приєднуватись до Луцька-то ось вам.Далі черга за дітьми у дитсадках і школах, і ще щось придумають.Щоб накласти лапи на сільські землі,а тоді роздерибанити їх-це тільки квіточки- ягідки будуть згодом!
Відповісти
А як можна Брище або Рокині приєднати до Луцька?
Відповісти
Ваші сільські землі вже "роздеребанили" ваші сільські голови і ті хто з ними!!!!!!!!!!!!!!!! Так що не треба ля-ля. А лишились у вас шановні землі з держ резерву, до яких ви не маєте жодного відношення. От у ваших чинуш, можливо ви до яких і маєте відношення, тепер нова "тєма" "типу об єднатись в нові громади сказати що у вас землі власні скінчились і вам подавай на "розвиток" землі з резерву. І далі банкуєте!!!! А ви можете пояснити за рахунок чого ви будете фінансувати ту ж соціальну сферу, якщо у вас ні виробництва і сфери послуг нічого не має з чого можна отримувати податки для місцевого бюджету? Зі всіх навколишніх сільрад лише Боратинська і Липинська можуть утримувати свою соц.сферу а решта? Ви це людям поясніть, а то в них вже доллари в очах, що новий "дєрєбан" почнуть! Не думайте що вам це все просто так минеться!!!!!!!!!!!
Відповісти
А чи правда що евреям-пільговикам Григоренко заборонив їздити безплатно в маршутках?
Відповісти
приєднуватись до Луцька не хочуть, а в садки, школи,поліклійники і гроші в Луцьку заробляти аж бігом. Так заробляйте на своїх землях і ходіть в свої школи.
Відповісти
100% правда
Відповісти