На одній з вулиць Луцька обмежать рух вантажівок

На одній з вулиць Луцька обмежать рух вантажівок
На вулицю Тарасова габаритними воротами заборонять в’їзд вантажівок, адже машини руйнують навколишні житлові будинки.

Проект рішення запропонував депутат міської ради Андрій Калахан.

Як стало відомо 21 серпня на комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження, на вулиці Тарасова працює підприємець, який має в автопарку кілька десятків вантажівок типу TIR, кожна з яких важить більше 50 тонн.

Заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк розповів, що місцеві жителі скаржаться на рух авто. Мовляв, через постійних рух руйнується дорога, трясуться шибки у вікнах і злітає з даху шифер. Відтак, просять обмежити рух авто.

Осіюк каже, що Державтоінспекція вже давно встановила обмежувальні знаки, втім машини й досі їздять. Підприємцю пропонували вимостити для вантажівок щебенем дорогу через
Малоомелянівський провулок, яким можна виїжджати без шкоди для місцевого населення. Втім, бізнесмена такий вихід з ситуації не влаштовує.

Відтак, у проекті рішення пропонується аби до 1 жовтня встановити у кінці вулиці Тарасова обмежувач по висоті, а підприємця попередити про такий крок. Єдина пересторога, яка турбує чиновників та депутатів – це погодження габаритних воріт з пожежниками. Мовляв, вони не повинні у випадку лиха завадити руху пожежної машини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.