Волинянин самотужки затримав злодія, який «обчистив» його квартиру

Волинянин самотужки затримав злодія, який «обчистив» його квартиру
Мешканець міста Ковель сам затримав квартирного злодія, який щойно пограбував його квартиру.

Так в листопаді минулого року злодій проник в помешкання, а коли вже хотів було тікати, то зрозумів, що власники квартири повернулися. Спершу зловмисник «проскочив» та втік з під’їзду, однак господар квартири наздогнав крадія аж в лісосмузі.

Як розповів пізніше в суді потерпілий, того дня він з самого ранку повіз дружину в лікарню. А коли через кілька годин подружня пара повернулася додому, люди побачили, що двері їхньої квартири відкриті, а в помешканні чути дивні звуки.

Тоді господар квартири наказав своїй дружині пильнувати двері квартири, а сам побіг на вулицю, оскільки підозрював, що злодій буде втікати через вікно. В цей же час чоловік зателефонував зятеві, який жив поверхом вище, та покликав його на підмогу.

Однак за кілька хвилин чоловік знову побіг до своєї квартири, аби затримати злочинця. Проте саме в цей момент зловмиснику вдалося втекти.

Тоді потерпілий разом із зятем побігли слідом за «квартирником», затримали його, зв’язали та викликали правоохоронців.

Проти крадія відкрили кримінальне провадження, яке в подальшому розглядав Ковельський міськрайонний суд. В суді чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся. Вироком суду обвинуваченого засудили до 5 років позбавлення волі.

Втім, засуджений оскаржив вирок суду в апеляційному порядку.

Адвокат підсудного просив суд призначити своєму підзахисному 3 роки ув’язнення, однак Апеляційний суд Волинської області залишив вирок Ковельського міськрайонного суду без змін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.