У ковельчанина відібрали самогонний апарат. ФОТО

У ковельчанина відібрали самогонний апарат. ФОТО
В одній із багатоповерхівок у райцентрі Ковель місцевий мешканець облаштував виробництво алкогольного сурогату. Поліція склала протокол про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє Ковельський відділ поліції ГУНП в області.

Під час санкціонованого обшуку за одним із кримінальних проваджень у помешканні жителя райцентру Ковель поліцейські викрили підпільну гуральню.

Виробництво алкогольного сурогату чоловік облаштував за місцем проживання в одній із багатоповерхівок міста на вулиці Заводській. Під час обшуку на кухні працівники поліції виявили 21 л. готового алкоголю, 700 л. браги та апарат для виготовлення. У цей час саме йшов процес його виготовлення.

Закваску поліцейські знищили, а на чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший чоловік.Молодець.Виробляй і далі но тільки для себе і для своеї родини.
Відповісти
Вай скілько добра пропало Нема свята
Відповісти
Нанесено черговий нокаут організованій злочинності Ковеля! Аве поліції. Знищено кубло алкомафії, що змусить найнищий прошарок ковельчан вистояти в черзі супермаркета і відповідно здати більше металобрухту,мокулатури, пластику і склотари, від чого Ковель стане чистішим, - співпадання? не думаю-, спиртовози і тютюнники, саловози давно в минулому (мабудь) от і боримось з народниками, а продукт в баночках як води Світязя, немов сльози клієнтів.
Відповісти
Якби написали ,що викрили банду суддів ,прокурорів ,депутатів ,ось тоді можна похвалити поліцейських ,там мільйони крадуть ,беруть взятки ,віджимають ,кришують ,а ві про якийсь самогон і то не зловили на продажі .
Відповісти
Останні новини
У ковельчанина відібрали самогонний апарат. ФОТО
09 травень, 2016, 16:24