За вбивство дружини лучанину присудили 12 років тюрми

За вбивство дружини лучанину присудили 12 років тюрми
4-го березня цього в Луцьку сталося жахливе вбивство. Чоловік зарізав свою дружину ножем.

За словами обвинуваченого, Олександра Барського, близько 8-ї години ранку він із дружиною пили каву. Між подружжям виникла сварка, про причини якої чоловік розповідати не хоче.

Під час конфлікту чоловік вихопив із шафи ножа та вдарив дружину ним у спину, коли вона вийшла у коридор. Після цього жінка продовжувала рухатись - вона вибігла на балкон та почала кричати, що її вбивають, та кликати на допомогу.

Тоді обвинувачений ще раз її вдарив ножем у спину.

Коли жінка впала, Олександр Барський зрозумів, що накоїв. Як він пояснював на суді - намагався викликати швидку, проте один із телефонів не працював, а інший був вимкнений.

Потому чоловік випив технічний спирт, мовляв, намагався звести рахунки з життям. Після цього вбивця ще добу в напівпритомному стані провів у квартирі разом із померлою дружиною. Коли прийшов до тями, виламав двері та подався, за словами обвинуваченого, "ходити".

Олександра Барського правоохоронці відшукали наступного дня на вулиці Гордіюк.

Чоловік на момент скоєння злочину ніде не працював, медики констатували у нього алкогольну залежність. Раніше, у 2001-му році, вже був судимий за крадіжку, отримав реальний термін ув'язнення та вийшов на волю в 2005-му.

За скоєне Олександра Барського суд засудив до 12 років позбавлення волі та зобов'язав виплатити сину та сестрі убитої моральну шкоду на суму 400 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.