ТОП-10 моделей: краса по-українськи. ФОТО

ТОП-10 моделей: краса по-українськи. ФОТО
Valentino, Prada, Alexander Wang, Yves Saint Laurent, Calvin Klein…І це ще не повний перелік світових брендів, які встигли покорити українські моделі. У чому секрет успіху кожної з них, читайте в сьогоднішньому матеріалі.

Про це повдомляє Live Pluse.

Ірина Кравченко

«Перший раз модель помічають завдяки зовнішності, а вдруге покличуть через її індивідуальність».







Параметри: 84/61/89 при рості 179 см

Минулого року її називали найбільш затребуваною українською моделлю, адже за її участі відбулося 40 сезонних показів. Вона увійшла в модельний бізнес у 23, а вже через кілька років Alexander Wang запросив її відкривати свій показ. Дівчина була обличчям таких fashion-гігантів, як Valentino і Prada, а також знімалася для VOGUE.

Алла Костромічева

«Безперечно, зовнішність має значення, але за нею повинен стояти характер».







Параметри: 84/60/90 при рості 179 см

Чимало українців вже знайомі з Аллою завдяки проекту «Супермодель по-українськи», де вона була ведучою. До того модель відкривала покази різних дизайнерів, зокрема Alexander Mcqueen до Yves Saint Laurent. Дівчина родом із Севастополя багато працює в рекламі і розвиває власне модельне агентство KModels, а в листопаді минулого року вона народила свого первістка Сальваторе.

Сніжанна Онопко

«Раджу подивитися фільм «Джиа», аби зрозуміти, як у всіх супермоделей складалося життя, й усвідомити, що все не так весело, як здається».







Параметри: 84/58/86 при рості 175 см

Свій шлях у fashion-індустрію Сніжанна розпочала ще в 14 років. Її обличчя двічі з’являлося на обкладинці VOGUE Italy, у французькому виданні дівчина постала в образі добре відомої редактора американського VOGUE Анни Вінтур, а влітку 2009 вийшов російський VOGUE з її фотографіями. Сніжанна знімалася в рекламних кампаніях для Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Gucci, Dolce & Gabbana, Lanvin, Prada, Louis Vuitton, Shiseido.+

Наталія Гоцій

«Потрібно вчасно усвідомити, що здоров’я важливіше, ніж кар’єра».







Параметри: 87/62/90 при рості 180 см

Наталія стала першою українкою, котра виграла престижний конкурс Ford Models Supermodel of the World у 2004 році. Задля цього вона помітно схудла і позбавилася клички «Пончик». Відтоді вона почала свій шлях як модель. За її плечима – участь у рекламних кампаніях для Alberta Ferretti и Carolina Herrеra, шоу Yves Saint Laurent, Valentino, Calvin Klein и Fendi.

Ольга Рождєствєнська

«Я радію людям, яких зустрічаю, – мені щастить на гарних людей!».







Параметри: 81/60/88 при рості 177 см

Ольга Рождественська, відома в Європі під ім`ям Appoline, стала обличчям сезону S/S15 Ukrainian Fashion Week. Для рекламної кампанії завжди обирають відомих українських моделей, які визнані світом та мають контракти з престижними модними Домами. Дівчина відома своєю співпрацею з Miu Miu, Issey Miyake, Prada, Armani та іншими. Вона також є улюбленицею українських дизайнерів.+

Евеліна Мамбетова

«Мій рецепт краси: здоровий образ життя, правильне харчування, відпочинок і, звісно ж, раз у місяць косметичні процедури».







Параметри: 82/59/89 при рості 180 см

На її рахунку участь у показах та ексклюзиви в 3.1 Philip Lim, Marc Jacobs, МoschinoCheap&Chic, Vera Wang, Issey Miyake і Yohji Yamamoto. Евеліна позувала для таких журналів, як Numéro, Teen VOGUE, V, VOGUE Italia, Dazed&Confused, Harper’s Bazaar і Tatler. У 2008 авторитетний портал про моду WWD назвав її найцікавішим відкриттям сезону, а в 2011 бренд Mulberry назвав на її честь модель сумки.

Соломія Згода

«Для мене важливо постійно жити в ритмі, не нудьгувати та просто насолоджуватися життям».







Параметри: 80/58/88 при рості 180 см

Дівчина дебютувала на подіумі чотири роки назад. Відтоді вона виступала на показах для LITKOVSKAYA, ARTEMKLIMCHUK, Zadig & Voltaire, Issey Miyake, Nicholas K, Karen Walker, підписала контракт із Ford Models. Свою кар’єру рівнянка почала у 18 років.

Жужу Іванюк

«Якби я опинилася на безлюдному острові, для щастя мені вистачило б мого молодого чоловіка та кількох улюблених книг».







Параметри: 82/59/88 при рості 177 см

Юлія Іванюк, або як її охрестили американці Жужу, відкривала покази BCBG, брала участь у шоу Calvin Klein, Donna Karan, Marc Jacobs, Dolce Gabbana, Jil Sander, Chanel, YSL і Miu Miu. Вона знімалася для рекламних кампаній MaxMara, Lanvin Parfums, David Koma, See by Chloé, журналів VOGUE, V і Allure. Свій шлях у модельний бізнес розпочала ще в 14 років.

Наті Чабаненко

«Я навіть не знаю з ким треба спати: зі стилістами чи фотографами? Все це неправда! В модельному бізнесу не можна потрапити на обкладинку через ліжко!».







Параметри: 79/59/87 при рості 174 см

Наті покорила модельного скаута прямо на вулицях рідного Дніпропетровська. Йому сподобалися її виразні очі та високі вилиці. Вона вже встигла попрацювати зі всесвітньо відомими фотографами, серед яких Террі Річардсон і Стівен Майзель, а також стати обличчям рекламних кампаній марок Le Silla, MaxMara Weekend, CK Jeans і багатьох інших.+

Антоніна Васильченко

«Я завжди дуже сумую за домом, батьками, картоплею та булочками».







Параметри: 79/60/89 при рості 179 см

У 16 років, щойно закінчивши модельну школу в Запоріжжі, вона поїхала в Париж на показ Рафа Сімсона для Dior haute couture. В Антоніни ексклюзив на шоу Calvin Klein весна-літо 2013, покази для Alexander McQueen, Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Givenchy, Jil Sander, Loewe, Missoni, Miu Miu, Prada, Rochas і зйомки для VOGUE, Harper’s Bazaar и Dazed & Confused.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ужас, сплошна анорексія...
Відповісти
Який одяг - такі й моделі, нічого практичного.
"Висока мода" не має нічого спільного з реальним життям, тому демонстрований на анарексичних дівчатах одяг абсолютно не підходить для середньостатистичної жінки, а подеколи і взагалі не придатний для звичайного носіння через незрозумільсть вигляду і абсолютну незручність та непрактичність..
Відповісти
Жах, та вони страшні, і це краса, ніякої пропорційності та і не скажеш, що вони здорові, а краса - це перш за все здоров'я, пропорційність і магнетизм в очах, а не ненормальна худоба, асиметрія обличчя і рахітнисть, куди цей світ котиться
Відповісти
А где /влин Самсончик, лицо Шанель?
Відповісти
Останні новини
ТОП-10 моделей: краса по-українськи. ФОТО
19 травень, 2016, 21:21