Чи буде в Україні сім'я. ФОТО

Чи буде в Україні сім'я. ФОТО
Чи є в Україні майбутнє для сім'ї? Про це говорили сьогодні, 20-го травня, в Луцьку під час круглого столу на тему "Сімейна політика України: цілі та завдання".

Учасники засідання глибоко стурбовані нинішнім напрямком розвитку в соціальній політиці нашої держави. Зокрема, за словами виступаючих, вже зараз на всеукраїнському рівні прийнята низка Законів та змін до вже існуючих нормативних документів, в яких йдеться не про сім'ю як союз чоловіка і жінки, а вводиться поняття одностатевих відносин.

"Гомосексуалізм - це загроза національній безпеці держави", - каже один із учасників круглого столу журналіст Руслан Кухарчук.

За словами науковця Ольги Романенко, одностатеві шлюби, люди-одинаки вигідні для бізнесу.

"Є економічний сенс в тому, щоб переконувати людей жити на самоті. Самотні люди і одностатеві пари можуть більше витрачати. Коли люди розлучаються, то їм, для прикладу, треба вже не один будинок, а два, не один автомобіль – а більше, і таке інше. Одинокі люди споживають на 38% більше продукції", – каже Ольга Романенко.

І додає: в той же час сімейний бізнес вважається чи не найуспішнішою формою підприємництва. Крім того, сім'я - це стабільне економічне підгрунтя, адже удвох завжди легше вирішувати будь-які проблеми.

В кінці засідання учасники круглого столу підписали звернення до Президента, Прем'єр-міністра, Голови Верховної Ради, народних депутатів та голів парламентських фракцій.

У зверненні вимагали від керівництва держави зупинити процес внесення змін до Конституції та інших нормативно-правових актів в частині викривлення дефініцій сім'ї, шлюбу, батьківства, материнства і дитинства. Вилучити з Кодексу законів про працю словосполучення "сексуальна орієнтація" і "гендерна ідентичність" як такі, що несуть виключно ідеологічне та антинаукове забарвлення.

Крім того, просять зупинити затверджений Урядом план дій з реалізації "Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року" у частині легалізації одностатевих партнерств, можливості усиновлення дітей трансгендерними людьми і в частині унормування та популяризації одностатевих сексуальних стосунків як варіанту норми. А також хочуть, аби була збережена і функціонувала посада Урядового уповноваженого з питань сім'ї та призначити на цю посаду людину з просімейними поглядами та традиційними сімейними цінностями.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно зменшувати населення ще більшими темпами і підвищувати рівень життя менше народу-більше грошей на соцвиплати що тут неясно
Відповісти
А давайте почнемо з Вас та Вашої родини... Як така ідея? Ви ж вірите, що це на благо, то вперед... Вас Сорес і зомбоящик розвели, тому, що ресурсів більш ніж достатньо, а економіка процвітає, якщо інститут сімї сильний. Все просто!
Відповісти
А як же Європейські цінності? Це що : зрада чи перемога? А де реакція на це гомофобське звернення усіх майданутих? Вони ж стрибали на майдані за такі цінності.
Відповісти
Не треба ніяких сімей робити так само як і дітей бо це лише нових рабів створюєте для цієї банди яка буде їх доїти як корову і жити собі шикарно за їхні податки!
Відповісти
То Іване по Вашій логіці, померайте вже сьогодні, щоб не бути рабом для цієї банди... Банду треба в себе в голові знищити, і все буде добре...
Відповісти