У Луцьку маршрутка врізалася в білборд. Приблизно 10 потерпілих. ФОТО.ОНОВЛЮЄТЬСЯ

У Луцьку маршрутка врізалася в білборд. Приблизно 10 потерпілих. ФОТО.ОНОВЛЮЄТЬСЯ
У Луцьку на проспекті Соборності біля гіпермаркету "Там-Там" в білборд в'їхала маршрутка.

Як повідомили патрульні поліцейські, що працюють на місці події, маршрутка врізалася в паркан, внаслідок чого білборд і впав.

Потерпілих забрали шість карет швидкої допомоги.

Наразі приблизна кількість постраждалих - 10 осіб, серед них і водій транспорту.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 53
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от так вот, може вже ті бездарі зрозуміють шо реклами забагато і заберуть трохі білбордів? Але нє, в нас же шось починають робити тоді - коли щось станеться...
Відповісти
еммм.... а білборд винен в тому, що в нього врізалася маршрутка? новину треба правильно називати - маршрутка знесла білборд.
Відповісти
якби біл борд дув встановлений правильно, то він не впав би
Відповісти
плюсую, ставлять де попало і де є вільне місце.
Відповісти
вот било время
Відповісти
Згідний.Ставлять де попало і як хочуть.Впасти міг на голови інших учасників дор. руху.Знайти власника,хто встановлював,перевірити паспорт рекламоносія.Я думаю там є порушення тех. умов.Всіх притягнути до відповідальності!
Відповісти
небуло б білборда зніз би просто забор
Відповісти
А що, головна проблема, що впав білборд?? Чи що постраждали люди від того, що якимось дивом маршрутчик опинився в заборі, при тому, що дорога пряма, без поворотів, і він мав би знаходитись на правій смузі , так як наближався до зупинки
Відповісти
Всі борди посеред проспекту є кричущим порушенням! За законом вони повинні розташовуватись на віддстані не меньше 5 метрів від краю проїзжої частини, а знаєте чому? Саме тому, щоб уникати таких зіткнень!
Відповісти
Раби мають мовчати і терпіти
Відповісти
Нарешті то ті гонщикі починають бити маршуткі...
Цікаво а як він оказався в лівій полосі коли там зупинка...
100% спішив перший....
Відповісти
Незнаєш не говори, не дай Бог тобі такої біди
Відповісти
та для таксістів і маршутчиків правила ж не писані, в зеркала не дивляться, їм взагалі насрати хто їде і куди, захтів - перестроївся - захтів - порушив правила...
Відповісти
А статистика говорить що найбільше людей страдаєвід їзди мажорів і лихачів. Дуже рідко в ДТП фігурує таксі чи маршрутка. А от мажорчики і пяні за рульом то кожен день. Я був таксистом і їздити вмію добре і знаю де і місті можна натиснути а де не варто. Так що бабульки і піздьониши малі писки свої позатикайте.
Відповісти
Ну з'їзд з мосту, якраз добре місце, де можна натиснути, правда??
Відповісти
А хто перевізник на цьому маршруті??
Відповісти
То Колесника Олега, атп Луцьк
Відповісти
Я згідний зтим що ті маршручики недоумки!
Відповісти
Недоумок це ти
Відповісти
Ви хоть знаєте чому вона туди вїзала і що сталось?
Не були там і се*ете інших. Маршутка була не справна.
Відповісти
Пояснили поліцейські маршрутка врізалась в паркан і білл борд впав, містика якась, якби киця не газувала тоб біллборда не зламала.
Нема тех нагляду, нема дорнагляду нема влади, анархія ура !
Відповісти
Ми з друганом йшли від таміка і бачили як цю маршрутку чорна беха підрізала, так що з гонщиками мажорними хай щось роблять
Відповісти
Я бачив як чорне бмв підрізали цю маршрутку
Відповісти
Треба було бити БМВ. Тоді винуватим був би він. А зараз шукай вітра в полі...
Відповісти
Шановна міська радо! Прийміть міри!!!
Відповісти
Шо там з Ротондою? Чекаю з нетерпінням новини.
Відповісти
Как? І нах..а? Таке зробити - посвідчення забирати!!!
Відповісти
Менше по телефону треба трандіти підчас руху. На 47-мій є такий водій, він постійно з телефоном вруці.
Однією рукою кермує, другою включає передачі, третьою дає здачу, у четвертій - телефон.
Відповісти
Був там, бачів як чорна беха,жостко підрізала маршутку,а потім сталася аварія
Відповісти
Модель, номерний знак??? хоч щось і чимось допоможіть раз ви свідки...
Відповісти
Потрібно трохи контролювати водіїв а то влаштовують перегони між собою і роблять відстой біля Там Таму
Відповісти
Моя думка така:білборди білбордами, але не варто сідіти у ці "скриплячі" маршрутки!
Відповісти
А чим добиратися на роботу, на навчання? У мене, особисто, немає власного авто. На велосипеді? За відсутності велосипедних доріжок це як мінімум небезпечно. Та й не завжди є де його залишити. Тому виходить, що у багатьох людей не залишається вибору, ми просто заручники ситуації.
Відповісти
А нащо дивиться наша доблісна поліція?
Відповісти
а на що має дивитися?
Відповісти
А ніхто не припускає, що білборд запобіг виїзду маршрутки на зустрічну і на зупинку що на зустрічній смузі де маса людей завжди, заборчик як тріски а реклама стримала маршрутку,
Відповісти
Жах..пасажирів шкода! А от водії на цьому маршруті ще ті лихачі. Років два тому зніс мені праве дзеркало в авто. Власник маршруту відшкодовував ремонт,бо підтвердили вину водія.. Так що,я на 100% впевнена,що винен водій!
Відповісти
Якось стереотипно дуже Ви мислите. Тобто, якщо одного разу з Вами таке трапилось, то це означає що надалі завжди буде винен водій маршрутки?)))
Відповісти
Я просто живу там,де проходить маршрут 47,і частенько розминаюсь з цими шумахерами.в нас на районі дорога вузька досить,то коли іде маршрутка,приходиться на узбіччя зіжджати,бо ж маршрутчик іде посеред дороги,ще й на швидкості 60-80.. Звідси і висновок такий!
Відповісти
не захищаю водіїв марштруток, вони люблять поганяти. щодо цього ДТП, то був там на місці і видно, що маршрутка рухалася повільно, бо збила три-чотири секції. якщо врахувати масу автобуса з пасажирами плюс до того що там хороший спуск, то на великій швидкості інерції автобуса хватило б до самого переходу.
Відповісти
Водії - це недоумки накуряні. В мене сусід маршрутчик , не раз всім розказує, що вони витворяють.
Та подивитися, які вони аварійні ситуації створюють на дорогах, як літають.
Скільки таких моментів, що не встиг зайти чи вийти пасажир, як це чмо закриває двері.... Особисто в мене було, коляску в якій малюк сидить не встигли вийняти, як Дибіл двері закриває-для чого зеркала. ????
З перегарами скільки сідають за руль, не зрозуміло що вони вживають, і в якому стані вони перевозять людей. Просто в нас держава така дибільна, що кожен думає як більше вкрасти, а те що люди страждають , то їх не валить, бо ніякого інтересу наше панство не має з цього.
Відповісти
Шановні тут не проблема білбордів, а проблема некваліфікованих водіїв маршруток і інших громадських транспортів. Неодноразово був свідком як водій розмовляє по телефону за кермом, як проїзжає на червоне світло світлофора та грубо порушує інші правила дорожнього руху, так що нетреба створювати вигадану проблему білбордів, є проблема це водії маршруток які несуть загрозу безпеці пасажирів.
Відповісти
Є проблема неконтрольованих ніким підприємців, яких не цікавить в якому стані транспорт. Виїхав на рейс - от і добре, сьогодні можна не ремонтувати. Власнику підходить, отже водієві теж! А от якби довелось заплатити штраф в 5 разів більший аніж ремон авто - то може слідкували б трохи за станом транспорту. І взагалі, наскільки я знаю, ремонт маршруток лежить на плечах водіїв, тому й не диво, що вони не завжди об'єктивно оцінюють ситуацію.
Відповісти
то певно їздилиб ви на тролйбусах.А там все у належному стані і водій "аси"
Відповісти
Згодна. Втримки водію! А всім тут критиканам: навчи себе та своє чадо не плювати шкаралупи під ноги, жерти часник перед тим, як сідати у громадський транспорт, приймати вранішній душ, чистити клавіші (зуби) та мати міру у дешевих парфумах . Навчіться поважати інших!
Відповісти
Згадали власника Олега Клесника. Про який ремонт йде мова - те чмо жадне до предєла, він за копійку вдавиться, а ви хочете щоб маршрутки ремонтував. Водій їздить на тому що йому дає власник, а ремонтувати за власні кошти він не буде - це не його власність, він найманий працівник на чужому транспорті.
Відповісти
Колесніков власник маршруту,а не автобусів!
Відповісти
потрібно провіряти транспортні засоби
Відповісти
Прочитав всі Ваші коментарі і був здивований, навіть вражений. Суть в тому, що якийсь "імбіцил" на БМВ підрізал маршрутку.
Але ж у нас, тобто у Вас, все наоборот, як і в державі, вцілому:
Білборд винний, бо не там стоїть, бо впав, а маршрутка винна, бо вона маршрутка і всі водії погані, а ще вона скрипить і т.д. - де логіка?
НЕ розібравшись таку ахінею несете. Це називається аби попи*діти.
Відповісти
Людина яка була за кермом, хороший водій зі стажем, так сталося, що 47 була несправна, тут винна не однієї людини... Кожен дивіться за собою, не знаєте, що завтра з Вами може статися, йому і так непереливки, не факт, що залишиться інвалідом, Ваші тупі коментарі і обвинувачення зовсім не до чого, залиште в спокої, розберуться... Не покайте свої тупості і злісті, життя таке бентежне....
Відповісти
Люди забули про тих придурків, які сидять у транспортному відділ нашої СІЛЬради. А щеб пасажири побачили, як тендери і техогляди проходять, то ОХ----ЇЛИ би!!!!!! А щоб з свідками не було проблем, то треба було купити на декілька поліцейських машин меньше, і встановити відеоспостереження, хочаб на тиких інтенсивних ділянка дороги. В європі майже на кожному стовпі камера. Але в нас це не зроблять поки саміж поліцейські, чиновники і їхні діти мажорікі йо-ні не
почнуть нормально їздити.
Відповісти
тут проблема не в кількості закуплених машин і не в самих патрульних! всі питання і пропозиції до начальства!!! ми тут при чому? тих 10 машин на місто...нереально за всім встежити! не вірите? пропоную зустрітись і показати
Відповісти
До вас ніяких притензій, вибачте якщо образив. Ви розвиваєтесь. А от начальство самі знаєте яку відповідь дасть. Немає фінансування і програми!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку маршрутка врізалася в білборд. Приблизно 10 потерпілих. ФОТО.ОНОВЛЮЄТЬСЯ
21 травень, 2016, 15:04