На Волині відбувася фестиваль «Козацькі розваги». ФОТО

На Волині відбувася фестиваль «Козацькі розваги». ФОТО
22 травня у м. Камінь-Каширський на районному стадіоні «Колос», Волинський обласний та Камінь-Каширський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з відділом у справах молоді та спорту  Камінь-Каширської райдержадміністрації провели обласний фестиваль «Козацькі розваги». 

До м. Камінь-Каширський поборотись за звання найсильніших богатирів області завітали 9 команд з міст Фестиваль та районів Волині, - повідомляють організатори.

Фестиваль проводиться з метою відродження історико-культурних та народних традицій, духовності українського народу шляхом залучення молоді та широких верств населення області до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; демонстрації сили, витривалості та швидкості сучасних українських богатирів.

Відкрили фестиваль привітальним словом директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Панасюк Сергійн Іванович, начальник відділу у справах молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації Сінчук Володимир Володимирович та директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, заступник голови районної ради Дмитрук Сергій Олександрович.

Програма фінального етапу Фестивалю включала змагання у таких силових вправах “Чумаки”, “Колода”, “Чобіток, ”“Козацька засіка”, «Каменярі».

У підсумку напруженої боротьби звання чемпіонів виборола команда з смт. Маневичі, друге місце команда «Апперкот» м. Ковель , третє місце посіла команда м. Камінь-Каширський «Атлет» .

Переможці та призери фінальної частини фестивалю були  нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів, а також призами від організаторів та спонсорів фестивалю. На Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги», який відбудеться у м. Чернігів в липні 2016 року будуть представляти Волинську область Кушнір Анатолій та Сидорчук Олександр срібні призери Всеукраїнського фестивалю 2015 року та переможці обласного фестивалю 2016 року.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбувася фестиваль «Козацькі розваги». ФОТО
24 травень, 2016, 21:18