На Волині рівненська поліція шукає контрабанду. ФОТО

На Волині рівненська поліція шукає контрабанду. ФОТО
Оперативники Департаменту захисту економіки та територіального управління у Рівненській області спільно зі слідством провели більше двох десятків санкціонованих обшуків. Вилучено понад 60 тисяч пачок тютюну та 765 пляшок алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку України.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Слідчим управлінням ГУНП в Рівненській області було відкрите кримінальне провадження за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Працівники ДЗЕ та УЗЕ Рівненщини встановили, що на території Волинської області, місцеві мешканці займаються оптовою та роздрібною торгівлею контрафактної тютюнової та алкогольної продукції. Більшість тютюнової продукції ввезено в Україну з території Республіки Білорусь.

Так, на території Любомльського, Ковельського, Володимир-Волинського районів поліцейські провели більше двох десятків санкціонованих обшуків.

Вилучено понад 60 тисяч пачок цигарок вітчизняного та іноземного виробництва, а також 765 пляшок алкогольних напоїв українських торгових марок з підробленими марками акцизного податку України.

Вартість контрафактної продукції становить понад один мільйон гривень.

На даний час встановлюються місця незаконного переміщення підакцизних товарів через митний кордон України.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині рівненська поліція шукає контрабанду. ФОТО
24 травень, 2016, 13:50