У луцькому парку знайшли труп новонародженої дитини

У луцькому парку знайшли труп новонародженої дитини
Учора ввечері, 25-го травня, у чергову частину Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення від 60-річної лучанки, яка на березі річки Стир на міському пляжі у Центральному парку імені Лесі Українки виявила труп новонародженої дитини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Луцького ВП ГУНП в області та черговий прокурор Луцької місцевої прокуратури.

З місця події вилучено фрагмент тіла дитини, а саме - верхню частину тулуба з верхніми кінцівками та головою, також частини трьох поліетиленових пакетів.

Відомості про факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 Кримінального кодексу України (умисне убивство матір'ю своєї новонародженої дитини).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідчий відділ Луцького ВП ГУНП в області, процесуальне керівництво розслідуванням – Луцька місцева прокуратура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За такое, по-моему, необходимо вводить смертную казнь!!!
Відповісти
Тра----тись хочуть а дітей виховувати не хочуть або абортів скільки робить ! Хочешь кататся умей санки возить. Карати і карати.
Відповісти
краще мені віддали б дитинку, я так хочу діток, але немає, живемо чудово в шлюбі вже довгий час, я б дала їй все, навть будинок, а найперше материнську любов!!!
Відповісти
Така ж саме ситуація ,видно не заслоговуємо на Боже благословіння.В нас ще ніхто не відміняв Дитячі притулкі.навіщо ж вбивати????
Відповісти
Отак читаєш таку новину, і очі сльозами вкриваються. Тут все б на світі віддала, аби мати дитинку, молиш Бога, а він не посилає, і здається все виконуєш, а якась непотрібна просто і легко вагітніє, родить і зразу може бігати після того, і таке робить... Сумно, що у нас відмінена смертна кара...
Відповісти
За таке треба садити і надовго.Скільки таких випадків було. Якби хоч одній такій мамаші дали літ 25 , то другі б задумались. Нащо вбивати, невже не можна підкинути під лікарню чи комусь під хату, як сама не хочеш світитися. Негарне слово підкинути... Але народити і вбити... За иаке треба на куски порвати
Відповісти
На палю таких нелюдів.
Відповісти
Розтерти ту матір. Як обор робити то гріх, а вбивство то прям не гріх.Та кращє б вона відмовилася в роддомі від дитини, ніж так жорстоко поступити. Тварини навіть так не роблять.
Відповісти
Чому Бог таким нелюдам дає дітей а нормальним тим хто бажає і хоче народити одну, а іноді другу дитинку і вадко або ж неможливо?
Відповісти
Тварь!! У пологовому є "вікно життя" не хочеш дитину - віддай у добрі руки, заберуть навіть нічого питати не будуть.
Відповісти
ТРеба таких ловити і нехай все життя довічно в тюрму на рооти. Це ж віддай а то викинути і ще таке з дитиню зробити. Явно нездорова жінка або ж алкоголізм
Відповісти
Люди йдіть маніфестувати під жіночу консультацію де щодня розчленовують наших невинних ненароджених українців!
Відповісти
Судячи з фото, у Луцькому парку провели ландшафтну реконструкцію і відтворили куточок р. Стир у м. Берестечку.
Відповісти
Останні новини
У луцькому парку знайшли труп новонародженої дитини
26 травень, 2016, 10:37