Послуги громадського транспорту: результати опитування

Послуги громадського транспорту: результати опитування
Мало не щодня більшість мешканців міста змушені користуватись послугами громадського транспорту (звичайно, йдеться про тих, хто ще не заробив на власне авто). Вартість проїзду росте, а якість перевезень чомусь залишається незмінною. Та й щодо безпеки є чимало питань...

Ми вирішили поцікавитись у волинян, чи задоволені вони якістю громадського транспорту. Тож запропонували взяти участь в опитуванні "Як Ви оцінюєте роботу громадського транспорту?"

Всього в голосуванні взяли участь 293 людини.

Найбільше голосів отримала відповідь "Незадовільно, особливо обурює поведінка водіїв маршрутних таксі". Так вважає 45% (131 людина). Виходить, що, окрім водійських курсів, водіям не завадило б оволодіти хоча б елементарними правилами поведінки. Таки не дрова перевозять.

Із значною різницею друге місце займають твердження "Добре, транспорту достатньо і їздить за розкладом" та "Проїзд в тролейбусах комфортніший і безпечніший, ніж у маршрутках". За ці варіанти віддали голос по 18% волинян (по 52 опитаних за кожне твердження).

На третій позиції опинився варіант "Не користуюсь громадським транспортом" - 11% (33 людини). Тобто це ті, хто вже заробив на власне авто, або ті, хто ходить пішки.

Найменше голосів отримала відповідь "Мені байдуже - їздить, то й добре". Так вважає 9% опитаних (25 читачів).

Ось так і їздимо. Щоразу наражаємо себе на небезпеку через неякісний контроль транспортних засобів, змушені терпіти не завжди коректне ставлення водіїв, ще й платити за це гроші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За хороший сервіс потрібно платити.
Відповісти
в першу чергу за проїзд потрібно платити всім і пільговикам і пенсіонерам,тоді не буде так стрімко рости ціна. Принаймі не будуть збиткові наші тролейбуси. За кордоном платять всі одинаково
Відповісти
Ойц...
Якби не пенсіонери та пільговики, то й бензин би був як в радяньські часи по 9 коп/літр... і ковбаса по 2.20...
І долар ПОПа обіця 2 роки тому - по 12 грн.

Не вельми шановна (мабуть тому безіменна), ти не пробувала прожити на "пенсію" в 1 тис. гривень? (і це при 45 роках рабочого стажу.
Скоро у всіх пенсіонерів вона буде мінімальна, але хотілось би розумницю спитати: СКіЛЬКИ ти перерахувала податків, щоб вони (вчителі і лікарі) отримували достойну пенсію і не жебрали за льготами?
Відповісти
З приводу "за кордоном платять усі однаково" - не лукавте. Соціальні картки для проїзду, не чули? Соціальні квитки навіть для емігрантів (зокрема, незаможніх з колишнього Союзу) - не знаєье? У Німеччині, приміром. У Чехії: місячна картка - 550 крон, для студентів/пенсіонерів/інваліді - 260 крон.
Відповісти
Всі маршрутки необхідно з Луцька вигнати з тріском та закупити нормальні закордонні автобуси під лізинги,кредити і так далі...,але з таким мером...будете їздити цими гратами по 5грн.!!!
Відповісти
потрібно зробити платним проїзд з 7.00 до 9.00 усім без винятку. то може пенсіонери довше посплять, дадуть хоч на роботу заїхати.сумки, тележки,відра,все в руки і вперед.
Відповісти
в мене зарплата 2000грн в місяць Чому я повинна плати за проїзд,а пенсіонер ні? Чому повинна платити за проїзд моя дитина школяр?Виходить так що я плачу і за пільговиків і за свою власну дитину і ще з мене вираховують податки?
Відповісти
При цьому школяр до 14 років - дитина, а наступного - уже ні?!
Відповісти
Найбільш обурює залишки шансону та російських виконавців у колонках маршрутки.
А також в кінцевій марш.#2 водії палять цигарки у салоні з відкритим вікном...
Відповісти
ага шансон і цигарки це єдина проблема
Відповісти
Питання риторичне - але.... ЯК, не порушуючи закону, слати в піше еротичне людей з продуттям всього організму? 30,40 на вулиці - "закрий вікно, мені дуууує!!!". Не в міському транспорті, але по мені ярий противник свіжого повітря пробував кулаки по обличчю застосувати... Дітей малих в автобусі не було, була його "мамзеля", яка верещала вищеописану мантру, ну і відкрите БОКОВЕ вікно ЗЗАДУ автобуса + КУПА вільних місць спереду, де вікно не відкривається взагалі. Дослівна відповідь, що передувала ОДНОСТОРОННЬОМУ на щастя, оп*здюленню продуванця - хочеш душитися - є місця спереду або таксі. "Герой" (трішки некондиційний після того, як не розрахував зусиль) з супутницею (ціла, але невдоволена) лишилися чекати наступного автобуса НА СОНЦІ, просто на лавочці під схвальні відгуки решти пасажирів (дарма водій гроші бидлу віддав). Такі справи...
Відповісти
Останні новини
Послуги громадського транспорту: результати опитування
29 травень, 2016, 17:09