Волинянин стріляв з рушниці у свого швагра

Волинянин стріляв з рушниці у свого швагра
Луцький міськрайонний суд визнав винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень 36-річного мешканця села Зміїнець, котрий у січні цього року під час сварки в стані алкогольного сп’яніння з мисливської рушниці вистрілив у свого швагра.

Окрім, того суд зобов’язав стягнути з винуватця на користь потерпілого 74 тисячі гривень за завдану майнову шкоду та 150 тисяч гривень – моральну шкоду, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, 15-го січня ввечері, в селі Зміїнець Луцького району 36-річний місцевий мешканець вистрелив з мисливської рушниці в свого швагра й втік. Потерпілого, 39-річного місцевого мешканця, з діагнозом вогнепальне поранення в ділянку черевної порожнини доставили в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Поліцейські затримали злочинця. Встановили, що він був у стані алкогольного сп’яніння і стріляв з гладкоствольної мисливської рушниці свого батька. Зброю він дістав із сейфа в гаражі. Знаряддя злочину поліція вилучила та направила на дослідження у Волинський експертно-криміналістичний центр МВС України.

Луцький міськрайонний суд у Волинській області визнав обвинувачено винним у інкримінованому злочині та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років і 6 місяців.

Окрім того, суд задовольнив цивільний позов постраждалого щодо стягнення майнової та моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер чухай дупу де гроші взяти.Заодно накурорті відехнеш
Відповісти