Лучанин, в якого з рушниці вистрелив швагро, вимагає понад півмільйона гривень матеріальної шкоди

Лучанин, в якого з рушниці вистрелив швагро, вимагає понад півмільйона гривень матеріальної шкоди
Лучанин з невідомих причин прийшов у гараж до чоловіка своєї сестри та наставив на нього рушницю. Чоловік хотів відібрати зброю у свого родича, але той встиг вистрелити.

Інцидент трапився ще в січні цього року, проте вирок зловмиснику суд виніс лише наприкінці травня.

З матеріалів справи стало відомо, що чоловіки не дуже товаришували, оскільки обвинувачений часто зловживав алкоголем та поводив себе неадекватно. Крім того, він часто позичав гроші у свого швагра, а повертати їх, вочевидь, не поспішав.

Так і того дня чоловіки посварилися та розійшлися – один пішов в гараж майструвати, а інший залишився вдома. Проте згодом підсудний прийшов до свого швагра в гараж та направив на нього рушницю. Щойно чоловік побачив це, то одразу почав відбирати зброю у родича, проте він таки вистрелив.

З вогнепальним пораненням живота потерпілого госпіталізували, а горе-стрілка забрали до відділку поліції. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження, а справу розглядав Луцький міськрайонний суд.

В суді потерпілий вимагав, аби швагро відшкодував йому 80 000 гривень майнової шкоди, 720 000 гривень матеріальної та 5 000 гривень відшкодувань витрат на правову допомогу.

Зрештою, Луцький міськрайонний суд засудив стрілка до 6.5 років ув’язнення та зобов’язав відшкодувати потерпілому 74 000 гривень матеріальної, 150 000 гривень моральної шкоди та 5 000 гривень на правову допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну вот! правосудие осчастливило всех
Відповісти
А чому критикується лише засуджений? Чому ніхто не говорить про те, що потерпілий вже відбував покарання, має поранення від попередньої бійки. Тобто, він такий хороший що аж "застрелити" його хочеться, то можливо вся суть питання в іншому?
Відповісти
поділився з адвокатом та став пухнастим кроликом
Відповісти
Останні новини
Лучанин, в якого з рушниці вистрелив швагро, вимагає понад півмільйона гривень матеріальної шкоди
08 червень, 2016, 12:56