Визначили переможців конкурсу професійної майстерності «Журналістський злет». ФОТО

Визначили переможців конкурсу професійної майстерності «Журналістський злет». ФОТО
На Волині проводився конкурс для журналістів, на який свої роботи впродовж двох місяців могли подати молоді журналісти віком до 30 років.

Організаторами виступили Волинський осередок Незалежної медіа-профспілки та Волинський прес-клуб . Результати символічно оголосили у День журналіста. - повідомляє Незалежна Медіа Профспілка України.

Переможці визначалися за такими критеріями: повнота, об’єктивність та достовірність їхніх матеріалів, журналістська майстерність, позиційна сміливість, дотримання етичних стандартів журналістики. Обирали гідних у трьох номінаціях, а саме: найкраща проба (для друкованих ЗМІ та інтернет-ресурсів), передача (для журналістів радіо й телебачення) та публікація (для студентів, котрі здобувають фах журналіста або цікавляться журналістикою).

Переможцями стали журналіст «Волинського агентства розслідувань» Василина Боруцька за публікацію «Нічна варта: погоні, аварії та «Попелюшка» з Любешова», журналіст Волинської регіональної дирекції НТКУ Інна Мархевка – за проект «Молодіжна студія», кореспондент видання «Громадське.Волинь» Ельміра Серкожаєва за фільм «Загублені в Щасті», які і отримали дипломи організаторів конкурсу.

«На Волині осередок НМПУ діє понад десять років. Один із найбільших. Тому цього року вирішили підтримати молодих журналістів. Нове життя, нового прагне слова, як мовив відомий класик, так і ми обмінялися думками щодо майбутнього української журналістики та ролі медіа в розбудові громадянського суспільства», – каже голова ППО «Волинська незалежна медіа-профспілка» Оксана Швець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Визначили переможців конкурсу професійної майстерності «Журналістський злет». ФОТО
10 червень, 2016, 16:05