Не будь байдужим - допоможи тварині у спеку

Не будь байдужим - допоможи тварині у спеку
Від аномальної спеки страждають і люди, і тварини. Так само, як і нам, тваринам загрожує тепловий удар. Але, на відміну від людини, тварина не завжди може подбати про себе, особливо у місті.

Гарячий асфальт і відсутність води можуть стати причиною загибелі тварини. Більшість людей навіть не помічають виснажених спекою собак та котів, які намагаються сховатись у затінку. Прикро.

Та все ж знаходяться небайдужі, які прагнуть хоч трішки полегшити життя тварин у цю спекотну пору. Так, користувач мережі Фейсбук Vladimir Pavlik розмістив допис, у якому закликає допомогти тваринам:

"Дівчина Аня із магазину Wine time попросила мене дати водички собачці та налила у піалу ...Дякую за розуміння братів наших менших (у таку спеку...., адже вони навіть натякнути на своє бажання попити - не вміють ) до усіх прохання - поруч з нами живуть інші...інколи звертайте увагу ! Дякую)".

Чимало лучан підтримали ініціативу, і навіть встигли дати назву цій акції - "Допоможи тварині у спеку!"

Не залишайтесь байдужими і ви, озирніться навколо, можливо, хтось потребує вашої допомоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідні тваринки
Відповісти
Їм жарко бо вони волахаті, треба їх ловити і брити налисо тоді вони краще будуть переносити спеку. Пропоную виділяти на це гроші гроші з бюджету для кп "ласка" яка буде кожен рік перед літом брити всіх бродячих собак.
Відповісти
"Лучанка",знайдіть у себе мозок!Яке"жарко бо волохаті"???А з людини тоді що,шкіру знімати???.Хороша та розумна людина подала таку ініціативу!Потрібно допомагати тваринкам
Відповісти