Українські тенісисти припиняють свій шлях на Вімблдоні

Українські тенісисти припиняють свій шлях на Вімблдоні
Поразки Олександра Долгополова, Сергія Стаховського та Еліни Світоліної залишили один з найпрестижніших тенісних турнірів світу без представників України у одиночному розряді.

30-й сіяний на цьогорічному Вімблдоні Олександр Долгополов змушений був догравати свій матч проти 91-ї ракетки світу – великобританця Даніеля Еванса – вже сьогодні через дощ. На жаль, найсильніший на даний момент український тенісист поступився супернику у трьох сетах - 6:7, 4:6, 1:6.

Долю Олександра на найпрестижнішому трав’яному турнірі з тенісу повторив і Сергій Стаховський, хоча суперник у нього був набагато сильніший – Марін Чіліч з Хорватії. Сергій зумів нав’язати опоненту боротьбу, однак майже за три години гри змушений був капітулювати проти дев’ятого сіяного на Вімблдоні тенісиста – 2:6, 7:6, 4:6, 4:6.

Особливі надії українські вболівальники покладали на виступи головної зірки нашого жіночого тенісу – Еліни Світоліної (на фото). Однак після впевненої перемоги у першому раунді, сіяна під 17-м номером, сьогодні вона зачохлила ракетку після поразки від казахстанської суперниці Ярослави Шведової – 2:6, 6:3, 4:6. Слід відзначити, що у останньому сеті українка реалізувала брейк-поїнт та була близька до перемоги, ведучи у рахунку – 4:2. Однак потім Світоліна віддала 96-й ракетці світу чотири гейми поспіль, а це означало, що у третьому колі одиночного Вімблдону українських представників уже не буде.

Тепер одразу по декілька наших тенісистів спробують успішно виступити у парних змаганнях турніру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські тенісисти припиняють свій шлях на Вімблдоні
30 червень, 2016, 20:34