Лучан хвилює законність будівництва на проспекті Відродження. ФОТО

Лучан хвилює законність будівництва на проспекті Відродження. ФОТО
Жителі будинків 53 та 53-а, що на проспекті Відродження, просять перевірити законність будівництва, що здійснюється поблизу.

З таким проханням вони завітали сьогодні, 13 липня, на комісію з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

Інспекція державно-будівельного контролю здійснила перевірку та поспілкувалася із забудовником, та ніяких порушень виявлено не було.

Жителі двох будинків на Відродження переконують, що вони погоджуються лише на будівництво 2- або 3-поверхового будинку, адже 10-ти поверховий будинок, який планують будувати, перешкоджатиме потраплянню сонячних променів до їх помешкань.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що замовник звернувся з необхідним пакетом документів через ЦНАП.

Ознайомлюючись з документами, члени комісії виявили розбіжності у декларації та проекті. Так, у декларації забудовник вказав загальну площу 5,500 кв. м, а у проекті - близько 5,900 кв.м.

Голова комісії Андрій Козюра висловив припущення, що у проекті забудовник додав ще один поверх, таким чином збільшивши площу будівництва.

Комісія вирішила, що варто детальніше ознайомитися і розібратися у виявлених розбіжностях.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже хвилює?
Відповісти
Хвилює воно купку ідіотів, яким все, всюди НЕ ТАК! "А Баба Яга проти!"....
Відповісти
Більше 100 квартир у двох будинках, біля яких хочуть побудувати 11поверхівку. Нас багато мешкає, то невже ми купка невдоволених? Цікаво, а хтось з "розумників" хотів би жити у своїй квартирі ніби у коморі, бо буде темно від такого сусідства. А тим більше, коли у забудовника з документами невідповідності?
Відповісти