У мешканця Ківерець поліцейські вилучили наркотики

У мешканця Ківерець поліцейські вилучили наркотики
Працівники третього територіального управління Департаменту протидії наркотиків у Волинській області по проспекту Соборності в Луцьку виявили та вилучили мешканця міста Ківерці 200 грамів макової соломки.

За фактом незаконного зберігання наркотиків слідчі відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 13 липня, близько 09:00 по проспекту Соборності в Луцьку поліцейські виявили у 25-річного мешканця міста Ківерці речовину рослинного походження, ймовірно, макову соломку, вагою 200 грамів. До слова, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжкого злочину.

Вилучене поліцейські направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Слідчі кваліфікували подію за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.