Близько 45 тисяч волинських пенсіонерів продовжують працювати

Близько 45 тисяч волинських пенсіонерів продовжують працювати
У Волинській області налічили 45 тисяч працевлаштованих пенсіонерів.

Про це стало відомо під час прес-конференції у Волинському обласному центрі зайнятості, - інформує «Волинська правда».

Директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук поінформувала, що близько 45 тисяч волинських пенсіонерів продовжують працювати. Переважно вони обіймають посади у галузі охорони здоров’я та освіти.

Зазвичай таких досвідчених у своїй справі людей на роботі затримують самі працедавці так званими «золотими кайданками», аби не втратити цінних працівників.

«Переважно пенсіонери працюють у багатьох галузях – від бюджетної до високотехнологічної. Частіше – це галузь освіти, охорони здоров’я, виробництва. Тобто посади від робітничих професій до керівної ланки», - зазначила Раїса Кучмук.

Окрім того, очільниця центру зайнятості зауважила, що, здійснюючи відповідні дослідження на великих підприємствах області щодо кількості працюючих пенсіонерів чи людей, які йдуть у декретні відпустки, можна спрогнозувати кількість необхідних кадрів. Такі дані працівники центру зайнятості надають органам влади та директорам ПТНЗ, аби вони могли залучити до працевлаштування молодих спеціалістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в нас у володимирі на біржі праці стоїть близько трьох тисяч безробітних, і то по всій Волині так. отож якби всіх отих старих пердунів поперти на заслужений відпочинок то б проблему безробіття у області було б вирішено.
Відповісти
Тих старих спеціалістів по всій області як гною. Вони руками і ногами тримаються на своїх кріслах. В кожній бюджетній організації 30-40% старого порохна. А коли до пенсії 2-3 місяці то всі і одного дня не будуть працювати. Але нічого сидять тільки плачуть що все в них болить і на валідол не вистачає при цьму отримуючи зарплату 4000 і пенсію 2500. От порахуйте скільки людей можна утримати на своїй землі через старих пердунів мусять їхати за кордон тому що молода жінка отримує 3000 в місяць а ,пісіонерка , 6500.
Відповісти
Це ж бідні пенсіонери вони на всьому економлять в золоті з голови до ніг на відпочинок іздять тільки за кордон на роботі просто королеви бо вони все життя тут проробили і все знають. Я ім пенька під зад і щасливоі доррги
Відповісти
щоб не здохнути з голоду
Відповісти
Останні новини
Близько 45 тисяч волинських пенсіонерів продовжують працювати
26 серпень, 2016, 17:13
Луцьку бракує прокурорів
26 серпень, 2016, 16:55