У Нововолинську познущалися із порушників ПДР. ВІДЕО. 18+

У Нововолинську познущалися із порушників ПДР. ВІДЕО. 18+
28-го серпня на День шахтаря у Нововолинську активні громадяни міста заблокували автомобілі водіїв, які порушили ПДР, виїхавши на ділянку дороги, де рух заборонено.

Про це повідомляє "Буг".

Під час святкування Дня шахтаря на проспекті Дружби, де заборонено рух транспорту у святкові дні, з вулиці Святого Володимира виїхало авто, тим самим порушуючи правила дорожнього руху та ігноруючи знак, встановлений при в’їзді на проспект.

Нахабного водія став стримувати велосипедист, повільно рухаючись попереду автівки і не дозволяючи йому їхати швидко, адже на дорозі в цей час перебувало багато жителів міста. Активні громадяни заблокували автомобіль і не пропустили далі.



Свідки інциденту викликали поліцію, проте правоохоронці так і не прибули. Працівники Нововолинського відділку поліції, які саме в той час спостерігали за дотриманням громадського порядку неподалік, повідомили, що контролюють тільки визначену частину дороги.

Тому свідомим мешканцям міста довелося таким самим чином вгамовувати й інших водіїв, які ігнорували ПДР.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якшо рух заборонено в святкові дні, велосипедисти не учасники руху? Самі ж порушували, критикувати водія є за що, але хай починають самі з себе .
Відповісти
Там встановлений знак 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» з табличкою 7.4.1 "Час дії" вказує, що знак діє протягом суботніх, недільних і святкових днів. Тому, дані дорожні знаки не поширюються на велосипеди.
Відповісти