На Волині скоро почнуть набір у поліцію охорони

На Волині скоро почнуть набір у поліцію охорони
На Волині триває процес формування кадрової поліцейської комісії управління поліції охорони у Волинській області, яка проводитиме співбесіди з кандидатами в це відомство.

Нині збирають заявки від охочих потрапити в колегіальний орган, – повідомили у прес-службі облради, пише ВАР.

“Громадські організації, спілки, інші об’єднання громадян та окремі особи можуть запропонувати до складу цієї комісії кандидатури, які мають бездоганну репутацію, суспільний авторитет, високі професійні та моральні якості. Пропозиції щодо включення до складу поліцейської комісії управління поліції охорони у Волинській області приймаються в строк до 16 вересня 2016 року. До пропозиції слід додати заяву особи про згоду брати участь в роботі комісії та автобіографію. Документи можна подати у виконавчий апарат Волинської обласної ради (м. Луцьк, майдан Київський, 9) або надіслати в електронному вигляді на e-mail:[email protected])”, – кажуть в раді.

Нагадаємо, раніше в цю комісію хотіли включити представників Громадської ради Тетяну Біскуп та Володимира Данилюка, але міська рада не підтримала це рішення.

Також у липні на Волині запрацювала поліцейська комісія при Головному управління Національної поліції у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Больше полиций, хороших и разных!
Відповісти