У Володимирі теща-суддя допомогла зятю уникнути покарання

У Володимирі теща-суддя допомогла зятю уникнути покарання
Зять голови Володимир – Волинського міського суду Надії Пікули уникнув покарання за керування автомобілем у нетверезому стані.

Про це повідомляє Волинь:Світ.

31 травня 2016 року близько 8 години ранку у Луцьку поліцейські зупинили автомобіль, яким керував Роман Рудись. Зважаючи на явні ознаки алкогольного сп’яніння у водія, а саме запах алкоголю, порушення координації рухів, нестійку ходу та невиразне мовлення, працівники поліції склали відповідний протокол.

Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння з використанням технічного засобу «Druger Alkotest» на місці зупинки та в медичному закладі водій відмовився.

2 вересня 2016 року, розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи, суддя Володимир-Волинського міського суду Лященко встановив, що провина Романа Рудися у вчиненні даного правопорушення повністю підтверджена матеріалами справи, зокрема протоколом про адміністративне правопорушення, висновком щодо результатів медичного огляду та його поясненнями, а також показаннями свідків - працівників підрозділу патрульної поліції.

Проте, зважаючи, що дане правопорушення було вчинене 31 травня 2016 року, суддя прийшов до висновку, що сплив строк притягнення порушника до відповідальності, визначений ч.2 ст. 38 КУпАП, а тому адміністративне провадження підлягає закриттю.

Варто зауважити, що, за інформацією офіційного веб–порталу «Судова влада України», працівники поліції передали матеріали справи до суду ще 6 липня 2016 року, і матеріали справи майже 2 місяці чекали на розгляд у Володимир–Волинському міському суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть,коли це закінчиться?
Відповісти
Ніколи не закінчеться. Це "крутелики" які мають бабло і плювати їм на закони і на простих смертних
Відповісти
Красавци
Відповісти
А ніхто не хоче спитати де були поліцейські з травня що адмін матеріал дл суду не направляли враховуючи що строк притягнення за такі правопорушення 3 місяці. Суддя по Закону все правильно зробив алеж хіба нашим людям то докажиш їм треба найти вину судді а те що це обов'язкова вимога КУПАП що адмін стягнення може бут застосовано лише в межах 3 місяців з дня виявлення то то таке.
Відповісти
Мабуть сам адвокат порушник оправдовується
Відповісти
Треба вчасно подавати матеріали . А що робили з травня по липень
Відповісти
Останні новини
У Володимирі теща-суддя допомогла зятю уникнути покарання
22 вересень, 2016, 10:48