Жінка під гіпнозом віддала шахраям коштовності на 100 тисяч гривень

Жінка під гіпнозом віддала шахраям коштовності на 100 тисяч гривень
Як стверджує 26-річна потерпіла, до неї застосували гіпноз, бо при здоровому глузді вона б таке ніколи не зробила, пише газета Експрес.

У заяві до правоохоронців ошукана дівчина розповіла, що на вулиці до неї підійшли дві жінки, зав'язалась розмова. А потім вона винесла з дому та віддала їм всі свої коштовності - золоті персні, сережки, кулони, а також сумочку...

"Як припустила заявниця, шахрайки володіють прийомами гіпнозу, тому вона не усвідомлювала, що робить, - повідомляють у відділі комунікації Національної поліції області. - Речей разом з ювелірними виробами було винесено на загальну суму близько 100 тисяч гривень".

За фактом шахрайства розпочали кримінальне провадження (ст. 190 ККУ, ч. 1), яка передбачає штраф до 850 гривень або ж обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

До речі, за останній час це вже другий такий випадок на Львівщині. Попереднього разу жінка, також зустрівши на вулиці двох незнайомок, віддала їм коштовності на ще більшу суму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роми- жінки своє діло роблять !!! Гнати їх з України, з сіл і міст !!! НІЯКИХ ПОДАЧОК ЇМ НЕ ДАВАТИ І В НІЯКЕ СПІЛКУВАННЯ З НИМИ НЕ ВСТУПАТИ НЕПОТРІБНА НАЦІЯ- ЦИГАНИ. ЦИГАНИ- ЦЕ ОДНЕ ЗЛО, НЕЛЮДИ ЦИГАНИ !!! МАЮТЬ ХЛОПІВ СВОЇХ ЛІНИВИХ, ЯКІ НЕ РОБИЛИ НІЯКОЇ ФІЗИЧНОЇ РОБОТИ НІКОЛИ, А ТІЛЬКИ ДІТЕЙ І ЖІНОК ПОСИЛАЮТЬ КРАСТИ, ПОПРОШАЙНИЧАТИ, І ВИДУРЮВАТИ В ЛЮДЕЙ ГРОШІ І КОШТОВНОСТІ !!!
Відповісти
тобі треба було народитись так в році 1920 у Дойчланлді, там в часи ІІ світової займались тим що ти просиш)
Відповісти
Розкуркулили малу)
Відповісти
Останні новини
Жінка під гіпнозом віддала шахраям коштовності на 100 тисяч гривень
25 вересень, 2016, 04:27