Двоє пішоходів опинилися під колесами авто

Двоє пішоходів опинилися під колесами авто
У дорожньо-транспортних пригодах за добу травмовано двоє пішоходів і двоє пасажирів.

Про це 3 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

2 жовтня в с. Хрипаличі Володимир-Волинського району 23-річний водій за кермом «ВАЗ-2104» збив пішохода. Також близько 12 год. у Луцьку по вул. К. Савура водій «Ауді», який їхав у напрямку вул. Задворецької, збив пішохода.

В обідню пору в Ковелі по вулиці Сагайдачного водій автомобіля «ВАЗ-2107» збив неповнолітнього пішохода, який перебігав проїздну частину дороги зліва на право по напрямку руху автомобіля на регульованому пішохідному переході.

Внаслідок зазначених ДТП пішоходи отримали незначні тілесні ушкодження і після огляду лікарями відпущені додому.

Того ж дня водій «Volkswagen», рухаючись на автодорозі сполученням Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП Дольськ поблизу села Тростянець, не вибрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у реанімаційне відділення.

Вранці близько 06 год. на автодорозі (М-19) сполученням Ковель – Луцьк водій автомобіля «Опель Аскона», рухаючись зі сторони Луцька у напрямку Ковеля, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості, з'їхав в лівий кювет по ходу руху автомобіля і перекинувся. У результаті аварії водій отримав незначні тілесні ушкодження, а от пасажира госпіталізували в травматологічне відділення Ковельської ЦРЛ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.