В Луцьку відкрилося перше професійне піар-агенство

В Луцьку відкрилося перше професійне піар-агенство
В Луцьку анонсувала про свій початок роботи агенція публічних комунікацій PROF-PR.

На сайті агенства вказано, що клієнтам пропонують “комплексні рішення у сфері public relations для компаній, брендів, громадських та бізнес-організацій”. У PROF-PR наголошують, що від політичних кампаній будуть абстрагуватися. Кажуть, що роботи на вистачає і без політики, а ідея з агентством стала наслідком багаторічної співпраці із клієнтами у форматі консультацій та втілення нових ідей.

Засновниці агенства - Тетяна Сомова та Ольга Здебська, спеціалісти в галузі публічних комунікацій більш ніж з 10-річним досвідом роботи у сфері журналістики, політичного піару та передвиборчих технологій. У іміджевому портфоліо - успішна робота з компаніями “Кромберг енд Шуберт Україна”, “Богдан”, ROSA, а також виборчі кампанії та громадські проекти, pr-копірайтинг та креативні рекламні кампанії брендів.

«Ідея з агенством – наслідок попиту, ми лише сформували пропозицію. Успіх будь-якої справи, а особливо бізнесу, де результат це гроші, можливий лише при системному і комплексному підході.

Завдяки проведеній кампанії можна як стрімко піднятися, так і зарубати все під корінь і починати спочатку, тобто знову вкладати у рекламу і вгадувати. Дотепер агенції, котра б забезпечувало комплексну та системну роботу в галузі публічних комунікацій, на Волині не існувало, є компанії із виготовлення реклами, є маркетингові відділи, навіть консультанти щодо тих чи інших процесів у сфері бізнесу. PROF-PR об'єднає ці опції в одне ціле - зазначила Ольга Здебська.

Залежно від поставлених цілей, ми залучаємо до роботи найкращих спеціалістів у сфері медіа та креативу, роботи яких відомі не лише в Україні. Ми вибудовуємо єдину концепцію просування компанії чи бренду, в рамках якої всі заходи будуть ефективними.

Агенство PROF-PR пропонує створення та втілення піар-стратегій, креативні пакети для бізнесу та громадських організацій, менеджент проектів в інформаційній галузі, моніторинг репутації та медіа-аналітику підприємств. Наш досвід дозволяє працювати з компаніями різних напрямків. Єдине, з чим ми працювати не будемо - це політичний піар, ні під жодним приводом, - розповіла Тетяна Сомова.
У підходах до роботи PROF-PR послуговується гаслом «Комплексні рішення для Вашого успіху».

«Все просто, - пояснюють засновниці, - успіх клієнта – наша репутація і успіх у подальшому агенції PROF-PR, тому зацікавленість в результаті не менша аніж у власника бізнесу, який до нас звернувся».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оля молодець, люди зі здоровим мозком та працездатні не пропадуть. Особливо зараз.
Відповісти
Дівчата обоє молодці. Успіху їм!
Відповісти
Здебську знаємо))) Сомова це Ємірова, та що піарила Кромберг? Гарно піарила, молодці, що не стоять на місці. Але що вони зароблять без політики)))))
Відповісти
Здебська то розумна і адекватна, розуміється. А та друга на грошах помішена.
Відповісти
А ти за безплатно хотів, щоб вона проекти катала? Сомова зробила себе сама без допомоги папіків і "волохатих рук" має право цінувати свої знання.
Відповісти
Останні новини
В Луцьку відкрилося перше професійне піар-агенство
14 листопад, 2016, 09:30