У волинському місті відмовилися забороняти нічну торгівлю спиртним

У волинському місті відмовилися забороняти нічну торгівлю спиртним
Любомльська міськрада на Волині не змогла заборонити нічну торгівлю алкогольними напоями.

Про це пише Район. Любомль.

Депутат Роман Строцюк підготував звернення щодо обмеження та заборони реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території міста у нічний час (22.00-06.00).

«Про те, що зараз коїться в місті під дією алкоголю всі знають, бачать, але ігнорують. Потрібно починати приймати якісь міри. Тому прошу підтримати моє звернення», – наголосив Строцюк.

Представник Любомльського відділу поліції Павло Микитюк додав: «Проблема алкоголізму в Любомлі на даний час залишається актуальною та набуває все більш небезпечних для суспільства форм і проявів. З метою впровадження державної політики щодо попередження вживання серед населення (в тому числі підлітків і молоді) алкогольних напоїв та впорядкування часу продажу в місті цих товарів, назріла нагальна необхідність нормативного врегулювання питання».

Він розповів, що у Львові, Луцьку, Тернополі, Сумах, Києві, Ковелі та інших населених пунктах депутати заборонили продаж спритних напоїв у нічний час.

«Днями у Києві підприємці у судовому порядку добилися скасування рішення на продаж алкоголю у нічний час. Люди за немалі гроші купують ліцензію, платять податок, тому мають повне право реалізовувати свою продукцію», - заявив депутат Леонід Богдан.

«Якщо думаєте, що підприємці втратять свої прибутки через цю заборону, ви помиляєтеся. Коли людина планує відзначати якесь свято, вона заздалегідь купує спиртні напої. Ніяких незручностей тут не повинно виникати», – додав представник поліції.

Хтось із депутатів зауважив, що це не є така велика проблема, адже на території Любомля цілодобово працює лише два магазини і одна автозаправка.

Думки депутатів із цього приводу розділилися і після емоційного обговорення більшість із них не підтримала рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На сесії Любомильської міської ради депутатам слабо рученьки підняти вгору за те, щоб не ПИЮЧИЛО НАСЕЛЕННЯ ПО НОЧАХ ? ( таке враження складається, що всі депутати мають вигоду матеріальну чи зиск від торгівлі алкоголем по нічках темних...) Слава тверезості !!! Ганьба алкоголізму !!!
Відповісти
Что бы ты ни делал, делай на 100%.
Если, конечно, ты не сдаешь кровь.
Відповісти
"Больной стал выходить из бессознательного состояния. Сейчас проявляет интеллект в форме мата…"
Відповісти
цим депутатам тра балотуватися у Луцьк . сто проц. виберуть.
Відповісти
Останні новини
У волинському місті відмовилися забороняти нічну торгівлю спиртним
02 грудень, 2016, 11:40