Трагедія на Київщині: загинули 5 працівників поліції

Трагедія на Київщині: загинули 5 працівників поліції
У ніч на неділю у с.Княжичі Броварського району в результаті перестрілки між співробітниками Служби держохорони і поліції загинули 5 правоохоронців.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook член колегії МВС і нардеп Антон Геращенко, - пише Українська правда.

За його словами, карний розшук міста Києва працював над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка системно грабувала будинки киян і жителів Київської області.

У цю ніч співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що чергове пограбування може статися в селищі Княжичі.
Туди виїхала група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД.

На одній з вулиць селища Княжичі в споруджуваному приватному будинку були розміщені поліцейські розвідники, завдання яких було стежити за обстановкою і подати команду на затримання бандитів.

"Планувалося класичне затримання банди грабіжників у той момент, коли вони спробують розпочати здійснення злочинного задуму. Однак трагічний ланцюг випадковостей завадив цьому здійснитися", - написав Геращенко.
За його інформацією, в цей час в одному з сусідніх будинків в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація.

На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників.

"У той же час, група захоплення, судячи з усього, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили, і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників", - написав Геращенко.

Далі, між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, що тривала якусь мить і забрала п'ять життів.

Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

Геращенко закликав не робити передчасних висновків і не влаштовувати спекуляцій на загибелі поліцейських.

"Слідчі прокуратури вже працює на місці трагедії і будуть посекундно відновлювати всі деталі того, що сталося і встановлювати причини того, як і чому все це стало можливим. Внутрішнє розслідування Національної поліції також буде повним, всебічним і чесним. Суспільство буде знати всю правду про цю трагедію", - запевняє він.

У той же час, Геращенко повідомив, що троє підозрюваних в розбої, яких готувалися зловити "на гарячому", почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в бік Києва, де були затримані оперативниками.

У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєнні грабежі і розбоїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так перебийте їх усіх разом з міністром та наберіть нових.
Але керівництво першим повбивайте
Відповісти
прохвесіонали! Грузинські вихованці і аваківські робери...
Відповісти
Напевно аваков напише рапорт у відставку )))))
Корпоративна самоатестація, такого дибілізма ще небуло, слава грузинським вождям!
Відповісти
Вони один одного вбивають то, що буде з пересічними громадянами коли нашим гопам пропхають закон *спочатку терпи а потім стогни*
Вділи по американськи рівняємось на європу а працюють як дибіли.
СЛАВА АТЕСТАЦІЇ!
Відповісти
Тепер остаточно зрозуміло чому керівництво поліції не бере бузпосередньо участі в таких операціях, перше це не царська робота, потім і так зарплата хороша, далі холодно і на лапу не дадуть та і жити хочуть
Такі професіонали, що самі себе боятся.
Відповісти
Проста відмазка під прикриттям чийогось бізнесу . Отак і дивем. То от представте що вони з пересічним українцем зроблять. Даже і розбиратись ніхто не буде . Що хотіли те і маємо це ж реформи. Потрібно дати більше повноважень поліції . Тоді будуть краще працювати. І зарплату підняти а то хлопцям мало.
Відповісти
Знаю хто щокурив але так раніше не було авторитетно заявляє бо сам брав
участь у затриманнях не обгадьте передчасно, постидіться загиблих це біда а не спосіб піару чи пліток
Відповісти
На мою думку, цей факт підтверджує абсолютну відсутність взаємодії підрозділів міністерства внутрішніх справ. Оперативники геть не діляться оперативною інформацією, що роблять з однієї сторони правильно, бо витік такої інформації може призвести до наслідків та невдач ОРД. Правильно думаю було б, якщо оперативники, які влаштували "засаду", проінформували б чергову частину підрозділу поліції, на території обслуговування якої будуть проведені такі заходи. Таким чином, спрацьовує сигналізація, чергова частина про це знає перша, за чим повідомляє наряд служби охорони про її спрацювання. Одночасно інформує, що на цій території проводяться оперативні заходи, в той же час була б можливість повідомити хлопців, я
кі в цей час сидять в засаді, про те, що приїде охорона. Після цього, оперативники, що проводять операцію, думаю вирішили б питання щодо необхідності виїзду служби охорони на місце події, адже приїзд охорони може зашкодити ОРД, що сталось на Київщині.
Відповісти
Аж гидко читати ці коментарі. У вас, коментатори, нема ні краплі жалю. До чого тут професія?! Загинули люди...і тут єдиний коментар, який умісний - це співчуття рідним.
Відповісти
Співчуття за неподільний бізнес . Це не співчуття.
Відповісти
Останні новини
Трагедія на Київщині: загинули 5 працівників поліції
04 грудень, 2016, 13:12