Пам’ятник Бандері в Луцьку обійдеться у 3,5 мільйона

Пам’ятник Бандері в Луцьку обійдеться у 3,5 мільйона
Виготовленням пам'ятника Степану Бандері, який має постати перед луцьким РАЦСом, може займатися колективне мале підприємство «Гранітбудекслюзив».

Про це повідомляє Конкурент.

На будівництво і встановлення пам'ятника передбачено понад 3,5 мільйона гривень. Очевидно, переможцем тендеру буде колективне мале підприємство «Гранітбудекслюзив», оскільки чиновники повідомили про намір підписати договір.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва Луцькради.

Оскаржити намір укладення договору можна до 17 грудня 2016 року.

Довідково:

КМП «Гранітбудексклюзив» зареєстроване у 2003 році за адресою: Тернопільська область, місто Кременець, вулиця Липовиця-1, будинок 10.

Розмір статутного капіталу підприємства – 500 гривень.

Кінцевим бенефіціаром і керівником «Гранітбудекслюзиву» є Гаврилюк Людмила Сергіївна.

Крім того, серед засновників вказаний лучанин Грабарчук Сергій Михайлович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хворі на голову? який памятник , якому бандері?? 3.5 ляма грн???
Відповісти
молодята споглядатимуть бендьорку в не традиційній позі! Треба збільшити витрати...
Відповісти
Краще зробіть щоб Луцьк не топило, чи дайте бабулям які метуть вулиці з 5 ранку
Відповісти
ПАМЯТНИК БЕНДЕРІ НАВПРОТИ РАЦСУ ганьба луцький владі!!! Там повинно бути щось накшталт молодому подружю чи молодій сімї. А то молодята виходять і зразу кидається в очі Бендера тай щей нетим місцем що тре!!!!!
Відповісти
Люди, а давайте будемо Бандеру в душі шанувати. А давайте без памятника. На теперішній час це дуже дорого. Я думаю Бандера був би за!
Відповісти
По-перше: те що є зараз - це норм. Толкова сучасна скульптура. Краще всеодно не зроблять, тому найліпше лишити, і дешевше.
По-друге: черговий "бронзовий солдатик вуду" - це провал. Рано чи пізно його доведеться прибрати, тільки тому, що сьогодні це не працює в просторі. Абсолютно нічого за чи проти постаті Бандери не маю, не в цьому суть. Те що хочуть зробити зараз - це закласти черговий фундамент для майбутньої, неминучої "декумунізації". Повторюсь, що проблема не в конкретних постатях та ідеологіях окреми людей яи груп, - проблема в розповсюдженні кітчу, жлобства та несмаку в публічному просторі.
По-третє: невже плеяда пам,ятників Кузьмі, ідіотський парад планет та ця кінчана ковка з вінзелями по всьому місту нікого нічому не навчила? Це ж сором, і так всі сміються з нашого міста, бо вважають що тільки кретинам комфортно серед цього всього нового "покращення ". Не те що сьогодні так не робиться, вже років 15 мінімум як таке не допустиме. Ми ж поруч з кордоном, багато хто виїзджає і бачить як виглядає грамотна організація простору, сучасна скульптура, урбаністичний ландшафт, ні?
І останнє: взагалі є якийсь скульптор чи художник, який робить цей проект? Чому немає публічного діалогу з ним, хоча б на місцевому тв. Він не готовий відповідати за те що робить навіть словами?
Відповісти
Для чого той памятник? Грошей немає куди подіти? Не страдайте дурньою. Краще дороги поробіть. На ремонт доріг так грошей нема, а на памятник без проблем. Маразм
Відповісти
аби гроші з бюджету списати..
Освітлення, каналізації прочистіть по вулицям
Ганьба
в час коли війна.. голі/босі солдати
остальні крадуть хто як може
Відповісти
Ганьба Луцькій владі
Відповісти
Нащооо????? Яким місцем бандера до загсу?
Нащо він взагалі в Луцьку здався? Він співпрацював з фашистами, а ви памятник за 3,5 ляма біля загсу
Відповісти
на фіга??? яким боком Бандера до Луцька? А до РАЦСУ?
А 3,5 ляма гривень, де взяли? З бюджету? А де громадські слухання? Нах той пам'ятник, краще дітям,або "атошникам" допоможіть,чи ще якусь добу справу зробіть. Бандері - вже давно пофіг, а так вас хоч добрим словом згадають...може... А "може" - тому що, це все за наш кошт, а не за кошти ініціаторів цієї оборудки.
Відповісти
Владо, ти здуріла? Кому пам'ятник? Цьому виродку, у якого руки по самі плечі в крові людей? Та ще й за наші гроші? І яким боком цей памятник вклеюється до РАГСу? Досить цьому херою і таблички на розі одноіменної вулиці і Винниченка!!! Тухлами яйцями закидати тих, хто ухвалив такє рішення!!!
Відповісти
Останні новини
Пам’ятник Бандері в Луцьку обійдеться у 3,5 мільйона
07 грудень, 2016, 16:51